lauantai 2. toukokuuta 2020

Olisi videokisa

Tahtitassut järjestävät videotanssikisat, viikko olisi aikaa lähettää osallistumisvideo ja parin viikon päästä "on kisat" ts tuomarit arvostelevat videot. Aluksi innostuin hivenen tästä tapahtumasta, mietin hetken Kikin uutta koreota jne. Mutta sitten homma lässähti. Ei vain jotenkin jaksa. Koska koreo on ihan alkutekijöissään, en ole saanut siihen oikein punaista lankaa. Ei ole kunnon tilaa missä treenata. Okk:n halliin ei ole menemistä (kun en älynnyt alkuvuodesta ostaa omatoimioikeutta ja kun poikkeustila alkoi niin enää ei ole voinut ostaa omatoimioikeutta). Muita koirahalleja voisi vuokrata, mutta esim Kisma on melko kaukana enkä ole sitä koskaan vuokrannut niin sekin nostaa "ekan kerran" kynnystä.

Jotenkin kaikki isompi treenaminen on vaan blaach blaach blaach. Joten miksipä sitten muuta kuin höntsäilemään pikku juttuja silloin ja tällöin ilman mitään sen isompaa kokonaisuutta. Nosea oon reenannut Kikin kanssa siellä sun täällä. Kuvausreissuilla Kiki on ollut mukana ja se on päässyt lenkkeilemään erilaisissa paikoissa (ja siellä kuten kotimaastossakin lenkkien ohella on tehty jotain toko/rally/tanssi -temppuja).

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Aivan samat tunnelmat ja ajatukset :(Ekaksi innostuin hirveästi tuosta videokilpailusta ja aioin kolmelle koiralle rakentaa ohjelman siihen, mutta enpä ole saanut mitään aikaan :/ Leyalla on epis-/olohuoneluokan ohjelma aika valmis, että josko sen kanssa sitten lopulta edes osallistuisi. Jos saa aikaseksi...