maanantai 10. joulukuuta 2018

Rallytokon alkeet, käytäntö osa2

Ne toiset rallyreenit, jotka olivat puoltoista viikkoa sitten. Siellä harjoiteltiin ne loput alokasluokan kyltit. Kiki ei ehkä ollut ihan niin tättähääränä menossa halliin /tekemässä asioita kuin ensimmäisellä kerralla. Mutta toisaalta se ei myöskään säikkynyt mitään. Ja oli siis ihan ok reipas (muttei ylivireinen). Ekalla kerralla tehtiin temppusia väliajoilla, mutta tällä kertaa joko tuuppasin Kikin häkkiin (no en töninyt vaan käskin sen sinne ;-)) tai se jopa meni sinne oma-aloitteisesti :-)

Ihan kivat reenit olivat ne.

Tässä kurssin aikana on sitten kotona reenitty jotain juttuja. Se eteenistuminenkin alkaa sujumaan jo hieman paremmin kuin aiemmin (Kiki ei heti pakita ns luopuen poispäin minusta). Mutta ralleilu vaatii kyllä paljon malttia; ehkä meiltä molemmilta. Kun kaikki ne sellaiset askeleita eteen tai taakse ja koiran pitää istua ja ottaa askel tai pari niin ovat Kikin mielestä ihan liian hidastemposia, plus itsellä on ehkä opettelua siinä että puhun koiralle tarpeeksi (tarpeellisia asioita) mutten kuitenkaan liikaa lörpöttele.

Kurssia on enää jäljellä yksi kerta, tämän viikon keskiviikkona. Ts olisi kaksi kertaa, mutta viimeiselle kerralle ei päästä kun on se Nemin hammasoperaatio. Jatkokurssi taisi olla täynnä jo ennen kuin tämä alkeiskurssi alkoi, joten ihan heti joulun jälkeen ei jatketa ralleja - ryhmässä ainakaan - mutta kyllä mulla on suunnitelmissa myöhemmin talvella / keväämmällä ilmoittaa Kiki  taas rallattelemaan.

Ei kommentteja: