lauantai 3. marraskuuta 2018

La 3.11

Toipilaskertomusta (teksti päivittyy vähitellen kun on jotain päivitettävää)

Eilen Nemi pisti nukkumaan about heti kun päästiin kotiin. Nukkui jokusen tunnin ja tuli sitten vaatimaan ruokaa. Iltaruokahan oli koiralta jäänyt väliin. Kiki sai iltaruokansa kun tultiin kotiin, Nemi ei korvaansakaan lotkauttanut tuolloin - eli oli tod väsynyt. Hieman myöhemmin käytin koirat lenkillä, Kikin ensin hieman pidemmällä ja sitten Nemin lyhyemmällä. Nemi ei käynyt kakalla, pissasi kerran ja halusi sitten takaisin sisälle. Sisälle päästyään oli vaatimassa iltanameja <3

Nemi herätti Eetun joskus seitsemän kahdeksan välillä, kahdeksan maissa noustiin ylös ja käytettiin koirat lenkillä - vesisateessa. Nemikin kävi kakalla (olin hieman sitä pohtinut, että mahtaako tarpeiden teko onnistua / sattua), tuotosta en nähnyt kun koira kävi ojan pohjalla.

Lenkin jälkeen pesin koirien tassut ja suihkutin hieman Nemin takapäätä. Pyyhekuivauksessa Nemi murmutti mikä saattoi johtua myös siitä, että sillä oli nälkä eikä se olisi malttanut odottaa niinkin typerän asian hidastaessa sen syömään pääsyä kuin kuivauksen. Ensin Nemi sai "karkkeina" kipulääkeannoksensa, sitten kuppiin laitettiin palasina tarvittava määrä antibioottia ja sekaan hieman pedigreelötköruokaa. Tämän erikoisherkun annoin koiralle ensin ja kun se oli sen syönyt niin sai normiruokansa. Kaikki tarvittavat tabut tuli siis syötyä ilman ongelmia :-)

Päivällä Eetu ja Kiki juoksivat Jääliin (n.7km), käytin Nemin takapihalla pissalla ja annoin sille puurokulhon nuoltavaksi ja läksin käymään kaupassa (plus hakemassa juoksijat Jäälistä kotiin). Olinpa sitten erehtynyt jättämään makkarin oven auki, joten siellä se Nemi sängyn päällä pötkötteli kun tultiin kotiin. Eipä sillä etteikö se saisi sinne normisti mennä, mutta en tiedä oliko se kuinka kipeä sängylle hyppimään. Ilmeisesti ei sitten kovin kipeä.

Illalla käytin koirat erikseen lenkeillä.

Ei kommentteja: