perjantai 16. marraskuuta 2018

Niin

Netti toimii taas 👌😃

Tiistaina kävin aamulla koirien kanssa hallilla. Nemin kanssa tokotusta ja Kikille motivaatioreeni.


Kiki oli ihan innoissaan nyt hallissa muttei silti tehty kuin kiertoreeniä; kolme kertaa lähetin koiran kiertämään kartiota - jokaisesta superkehut ja palkkaus. Ja sitten pois hallista.

Keskiviikkopäivänä ohjelmassa oli hieronta eli koirat pääsivät Suvin käsittelyyn.

Nemillä oli takamus jumissa (mikä ei ihmetytä lainkaan) samoin kuin massu (liekkö sitäkin jännittänyt kun pylly oli kipeänä). Muuten mummokoirassa ei ihmeempiä hoitamista ollutkaan; oli oli paljon paremmassa kunnossa kuin edellisellä käynnillä.

Kikillä oli lukko(ja) lanneosan lopussa, trikkeri(t) etuosassa (koiraa) sekä normaaleja juttuja (tai siis Kikille tyypillisiä) esim etujaloissa.


Semmostakin kerrottakoon, että Nemi on nyt syönyt myös sen antibioottikuurinsa loppuun, lääkkeet loppuivat päivä-pari sitten.

Kelit ovat edelleen olleet kosteat ja plussan puolella (keskimäärin +5 astetta).

Iltaisin on jatkettu kotona temppurutiineja. Kylki -temppu on kotioloissa jo semihyvällä mallilla, pitäisi varmaan vaikeuttaa sitä (harventaa palkkausta, itse vaihtaa sijaintia) ja varjo-temppukin toimii melko hyvin kotosalla, siihenkin voisi tuoda vaikeusasteita lisää. Kikillä on paljon virtaa, leikkii itsekseen ja haluaisi lenkeilläkin äksöniä. Jos olisin varma että se selviytyisi halleista melko kiitettävästi niin hankkisin sille parit viikkoreenit, mutta kun en voi olla varma niin mennään nyt näin (eli minun aktiivisuuden varassa eikä ohjelmoituna viikkokalenteriin).

Ei kommentteja: