keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Vko 6, ohjattu toko

Eilen oli meidän toistaiseksi viimeiset ohjatut tokoreenit. Viiminen kerta tuosta Kismakoirakoulun tokottelukurssista minkä reenit olivat KAS:n hallilla Taskilassa. Kurssi oli hyvä. Teki hyvää tokottaa välillä uusissa maisemissa, eri kouluttajan alaisuudessa kuin normisti ja täysin uusien koirakkojen seassa. Nyt sitten ei ole mitään ohjattuja treenejä merkattuna kalenteriin - melkoisen järkyttävää. Toivottavasti seuraava Activen tokon valmennusryhmä - tai joku niistä - on semmoisena ajankohtana että mäkin pääsen reeneihin... (vih vih - toiv toiv - tahtoo tahtoo). 

Ainiin. Koirahieroja huomautti, jotta kantsis varmaan käyttääkin joskus koiralla sitä BOTtia jos sellainen kerta kaapista löytyy. Joten eilen kiusasin Nemiä pukemalla sille takin kun lähdettiin kotoa. Sai sitten olla botti päällä autossa mennen ja tullen ja lenkeillä ennen ja jälkeen reenien. 

Reenien kulusta turinoin myöhemmin (ny syömään).


No ni. Ennen kuin muistikapasiteetti loppuu ihan täysin tuosta reenikerrasta. Kaikilta katsottiin seuraamisen tila, tehtiin paikallaolot ja sitten sai päättää yhden jutun mitä halusi tehdä kouluttajan kommentoidessa. Tein ruutua.

Itsekseni reenin kaukoja, uuden tokon kiertotemppua (kiersi mutta haukkui), hyppyä (niin että laitoin kapulan koiran suuhun) kutsuhyppynä (toimi superisti), metallinoutokapulan pitoa - taisin tehdä kolme toistoa (oli ällöä, Nemistä, mutta piti se sitä kapulaa <3 ja oli vissiin jännää, kehuin ihan pöpinä koiraa).

Seuruussa tehtiin aika pitkä kaavio. Jossain kohtaa hallia Nemi alkoi haistelemaan maata joten vaihdoin äkisti suuntaa. Josta se tulikin hyvin matkaani. Loppua kohti seuruu vaan parani ja Nemi oli hyvin mukana käännöksissä. Eikä haukkunut juoksuosuudellakaan. Jossain kohtaa pikkasen äännähti jotain kun tuohtui kun tein jonkun äkkiliikkeen. Mutta meni siis yyberhyvin.

Ruutureeni meni kans hyvin. Tehtiin etunamilla, haukkui se silti. Mutta irtosi kyllä ruutuun asti ja oli siellä buenosti. Todella mainio reeni. Taiettiin tehdä kolme toistoa.

Paikallaolossa sattui selkkaannus kun yks koira lähti liikkeelle, jonkun luo. Joten Nemikin nousi seisomaan mutta kaukokäskin sen takas maihin ja sen jälkeen se oli ihan ok. 

Ei kommentteja: