keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kakkakuutio

Rentoa lenkkeilyä Kiimingin rauhallisessa illassa, kiva keli ja ajatukset saavat lipua minne vaan. Esim siihen, että onpa mukava kun on koira, jota lenkittää, koska eipä muuten tulisi lähdettyä verkkaiselle kävelylle lihaskuntoilun jälkeen (okei siitä on usiampi tunti jo ja tää lenkki oli jo toinen sen jälkeen - plus usiampi pikapissatus). 

< kriik rääk röök > kauniit ajatukset katkeavat

koska. Koira käy kakalla. Hyvä tietysti niin, mutta kakkaus ei suju normaalilla tavalla. Tavallisesti Nemin jätökset ovat helposti kerättäviä ja se tekee toimituksen suht sukkelaan. Mutta tällä kertaa se jää pyyhkimään takalistoaan maahan, kävelee muutaman metrin ja pyyhkii taas. Hetken tätä toimintaa jatkettuaan pyllystä tipahtaa vielä yksi liiskaantunut "kikkare". Housukarvat ovat p*ssa. Koira puistelee itsensä "selvisinpä ikävästä olotilasta" ja jatkaa iloisesti matkaa. 

Kotona -> koira kylppäriin pyllypesulle. 

Söiköhän se tänään jotain erikoista? Normaalin ruuan (Nutron lammasriisinappuloita ja virtsankarkailulääkettä) + tehtävä namit + reeninakit + muutama kupin nuoleminen (rahkapurkki, puurolautanen, päivällisuoka) ja hieman porkkanaa ruuan laiton yhteydessä (taisin antaa sille kokonaisen porkkanan tällä kertaa eikä vain pelkkiä palasia).

Ei kommentteja: