keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Pikkupiru kuiskuttelee korvan juuressa (+JM6)

Kävin aamulla Nemin kanssa reenimässä (siitä myöhemmin lisää) ja Martsasta pois ajellessa alkoi nälkä kalvamaan mahan pohjassa. Olin toki syönyt kaurapuuroa ja mustikkasoppaa aamiaiseksi (ennen kuin heitin Eetun töihin ja ajoin Martsaan), mutta jotenkin sitä silti oli taas nälkä. Ja väsytti, johan mä olin lenkkeilly ja reeniny koiran. Olisiko melkopaljon mukavampaa ajella kauppaan, ostaa jotain kivaa syötävää (jotain mitä joko syyä heti tai jotain mistä voisi melko nopsasti tehdä jotain mukavaa nassutettavaa) ja kattoa netistä rästiohjelmia (Sykettä ja Uutta päivää) ja s y ö d ä. Olisi se olisi paljon enemmän mun juttu viettää aikaani ;) 

Mutta. Jos en nyt mene. Niin sitten kaikenlaisilla muillakin "hyvillä syillä" jätän menemättä. Ja mitä useammin annan pikkupirulle periksi niin ... sitä useammin sen teen ja lopulta en mene enää ollenkaan. Koska, jos olen ollut x aikaa käymättä niin eihän sitä sitten enää voi/kehtaa/noloa/ties-mitä-kaikkia-hyviä-tekosyitä. Jos mä nyt menisin ja tekisin ees muutamaa juttua niin sekin ois parempi kuin ei mitään. Eikö niin? Ei ole pakko tehdä inhoja juttuja, eikä nolona tutkailla niitä vempaimia joista en ymmärrä mitään ja joita jostain syystä on niin hankala käyttää. 

Jotenka suoraan Martsasta kurvasin Kimmokkeen pihalle. Jossa oli paljon autoja ja hetken pelkäsin kuntosalin olevan tukossa, no olihan siellä porukkaa, mutta kun oli nätti ilma niin hiihtäjiäkin oli liikenteessä (plus koululaisia / tenavia). 

Tällä kertaa en aloittanut juoksumatolla vaan sillä jollain polkemisjutulla. Sitä siis lämmittelyksi kymmenisen minuuttia. 


Sitten menin sille "taljalle" ja tein ensin "lähentäjät ja loitontajat" eli se nilkkakiinni-liike. Pääsin sille taljalle missä saa laitettua pienet painot (tai en osaa käyttää sitä toista). Joten painona "vain" 4,5kg - mikä tuntui hyvältä ratkaisulta koska nyt sain jalan hieman liikkumaankin - toisin kuin viimeksi sillä painavammalla puntilla (9kg?). Molemmille jaloille 3*15 sekä lähennystä että loitonnusta.
Sitten tein tasapainotyynyliikkeen (tällä kertaa tasapainoalustat löytyivät laatikosta) - painot 25kg - 30kg - 25kg. Ja lopuksi kikkastelin sitä nro kasia (ohjelmassani) jota aiemmin en ole tehnyt, mutta se meni melkoiseksi säätelyksi koska en tarkkaan tiennyt mitä minun kuuluisi tehdä... Jos en saa jostain (juutuupista, guuglesta, vaklaamalla muiden toimintaa salilla) selville miten se liike pitäisi tehdä niin en ihan hetkeen yritä pelleillä enempää tätä kohtaa ;D


Taljan jälkeen kävin tekemässä vatsarutistukset. (18kg) 3*20. Sieltä menin tekemään kepin kanssa askelluksia/kyykkyjä - molemmat jalat/puolet 3*15. Sitten kävin tekemässä reiden ojennuksia (11kg) 3*15 ja koska vieressä ollut laite "reiden koukistus" oli varattu niin siirryin selkälaitteeseen. Siinä 25 kg - 30 kg - 25kg - 20 toistoa per kilosarja. Sitten olisi pitänyt mennä koukistajalle takaisin, mutta unohdin koko jutun (hupsista). 

Sitten muistin, että pitää tehdä punteilla pystypunnerruksia, joten hain kahden kilon puntit ja tein niillä 3*15 sarjan. Plus heiluin punttien kanssa vartaloakiertäen (2*20). 

Lopuksi menin vielä jäähyttelemään juoksumatolle. Juoksin kilometrin verran ja sen jälkeen kävelin matolla vielä muutaman minuutin. Juoksussa otin spurttina 10km/h nopeuden hetkeksi ... ja hiki tippui silmälaseille (en vähän aikaan muista sellaista käyneen :P ). Ihan lopuksi venyttelin vielä pikkasen. Venyttelyissä olen kyllä kehno... mielikuvitus / muisti hyvistä venyttelyistä on heikko. 

Aikaa salilla meni reilu tunti.

No nyt tämän kolmen perättäisen päivän urheilun seurauksena mulla on vasen pakara kipeä ts _tuntuu_ mutta enemmän ikävä juttu on oikean jalan säären/pohkeen kipu. Toivottavasti lepo riittää parantamaan sen.

ps. kotiuduttuani ja käytyäni suhkuissa katsoin netistä yhden jakson Syke-sarjaa ja söin :D

Ei kommentteja: