sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Vko 22, toko

Niin, ne tiistain tokoreenit. 

Eka leikittiin pareittain semmosta yhdistelmäpeliä jossa tehtiin sekä perusjäävät (maa, sei) että nouto että ruutu. Ja näitä sitten sekoiteltiin että kun toinen oli tekemässä jäävää niin toinen koira joko nouti tai meni ruutuun. Nemi meni ihan semihienosti ruutuun mutta noutamaanhan se ei ruvennut. 

Sitten tehtiin merkkiä, jossa ois pitäny lainailla naapurinmerkkiäkin ja vaikeuttaa sitä hommaa muutenkin ja tehdä vaikka mitä ihme juttuja. Mutta mulla paloi lähinnä hihat kun Nemi haukku niin älyttömästi plus kiersi merkin tosi kaukaa. Kun lakkasin käskyttämästä sitä sinne vaan oottelin naksun kanssa niin tarjosi paremmin / hiljemmin mutta siltikään ei kiertänyt tiiviisti sitä tötteröä. 

Tein itekseni peruuttamista niin että koiran kanssa oltiin nenät vastakkain ja Nemi oli selkeesti ottanut harppauksen eteenpäin (heh) tässä asiassa, peruutteli jo usiamman askeleen taaksepäin ilman että mä liikuin minnekään. Jee. 

Sitten Jenni kattoi sitä seuruuperuutusta kaikilta. Tässäkin Nemi oli hyvä. Siis muuten hyvä, mutta se ei istaha kun pysähyn jos me mennään takapakkia. Se on siis nytten lenkeillä ollut teho-ohjelmassa ja tänään iltalenkillä se älys jo ite istahtaa ilman käsiapuja tms :)

Sitten tehtiin paikkamakuita niin että oltiin kahessa kolmen rivissä niin että toiset oli tavallaan vastapäätä ja sitä vastapäistä koiraa menin sitten häiriköimään (vastaavasti se mun vastapäisen koiran ohjaaja häirköi Nemiä). Nemi oli tässäkin melko mainio <3

Itekseni tehtiin jotain sekalaista seurakuntaa jota en enää muista. 

Ei kommentteja: