torstai 5. kesäkuuta 2014

Esimerkkitapaus, osa sandaalit

Ulkona on kuuma (24,4 astetta), joten ajattelin, että ehkä GoreTex lenkkarit eivät ole parhaat mahdolliset kengät tuohon säähän. Kaivoin kaapista sandaalit, ehkä nyt olisi hyvä aika kokea neitsytmatka niillä? Ostin ko kengät noin vuosi sitten, muistaakseni korotukset eivät ehtineet valmistua ennen meidän kesälomareissua joten en saanut niitä sinne matkaan ja sitten en vain tullut pitäneeksi niitä ennen kuin nyt.

Sandaalien ostaminen on ihan yli-hankalaa. Sekin. Tai niidenkin. Niissä täytyy olla remmit, jotta ne pysyvät jalassani. Ja jalkani eivät ole pienet ts vasen jalka ei ole pieni vaan se on iso ja pienempi jalka on selvästi pieni. Vai mitä sanotte tästä:



Kuvassa on oikeanjalan kenkä (ja oikea jalka). Kenkä väittää olevansa kokoa 35; ja hyvä kun varpaat edes pikkuisen kurkistavat kuristushihnan takaa. Aavistuksen muuten hiertää tuo nahkaremmi törövarpaitani (kuinkas muutenkaan). Alla vielä kuvat sanduleista jaloilla ja ilman. Vasemman tohvelin koko on 38. Teoriassa ihan hyvät tarkoitustaan vastaavat kesäkengät, mutta puolikkaan päivän perusteella ei vielä voi vetää kovinkaan pitkiä johtopäätöksiä näiden kyseisten kenkien minulle sopivuudesta. 
ps. tiedän ettei sandaalien kanssa kuuluisi pitää sukkia ;)

Ei kommentteja: