perjantai 17. helmikuuta 2012

N29 toko



Ohjatut tokoreenit ma 13.02.



Harjoiteltiin luoksepäästävyyttä niin, että 2 kävi tarkistamassa toisten koirat jokka oli perusasennossa ja tarkastajien omat koirat olivat paikallamakuussa (tai istumassa jos niin tahto) sillä välin. Paikallamakuu Nemillä ihan ok, mutta nyt tarvi luoksepäästävyyteen namin - muuten oli turhankin kiinnostunut lähestyvästä henkilöstä.



Sohvan avulla tehtiin maahanmenoja, joka taas mulle oli liian tekninen harjoitus. Koiralle heitetään nami kauemmas ja kun se on syöny/löytäny sen niin kutsutaan luokse ja käsketään vauhista makaamaan sohvalle. Ja oma kroppa ei sais liikkua näin mutta pitäs liikkua noin (polvet koukkuun), jotta selkä pysys suorana. Ja koiraa ei sais palkata vasta kun se oikeesti on maassa eikä pylly pystysä niin kuin Nemi oli harkitsevaisena... öö?



Liikkeestä seisominen. Näytettiin kokeenomaisesti. Jenni kysyi, että olinko tyytyväinen. No en ollu kun näin sivusilmällä, että Nemi otti muutaman askeleen ennen kuin pysähtyi. Läksyksi sain tehdä sellaisia harjoitteita millä saisin napakkuutta ja kivuutta hommaan. Kun ne heitä nami jalkojen väliin ja hypähtelyreenit ... eivät tunnu meiän jutulta, tai sitten oon tehny niitä vaan liian vähän.



Tehtiin myös luoksetuloja niin että Jenni ootti namialustan kanssa, mutta koiran piti ensin tulla mun sivulle ja siitä vapautin sen taakseni sinne namialustalle. Ihan näppärästi Nemi taisi toimia.



Mitähän me harkattiin itekseen? Ei voi muistaa enää. 

Ei kommentteja: