maanantai 6. helmikuuta 2012

M15 toko


 ohjatut harkat ma 30.01.12

***

Vaikka Merri on omanlaisensa ja sen reenitkin olivat ihan kivat, niin ihan samaa "hurmosta" en sen kanssa tokottaessa saa päälle kuin mitä Nemin kanssa. Toisaalta taas Merri on taitavampi toki monissa asioissa ja se sen into on jotain ... ihanaa.

Tehtiin paikallaoloa niin, että oltiin jono muodostelmassa ja toisesta päästä aina yks koirakko lähti viereen tekemään luoksetuloa. Ohjaajien piti mennä seuraavan koiran eteen seisomaan (eli ei omankoiran). Merri nousi muutaman kerran istumaan tässä harjoituksessa. Höh.

Naksuteltiin koiraa menemään kahden törpön välistä. Tää oli jotain ruudun auttavaa reeniä. Eli että koira ei kiertäis niitä törppöjä vaan menisi välistä. Törpöt (ts numerotelineet, aksasta ne ol) oli lähempänä toisiaan kuin ruudussa ovat. Merri huusi paljon ja kiersi vasemman törpän taakse. Ollen täysin varma siitä, että se tietää mitä pitää tehdä. Jennin mielestä palkkailin aka naksuttelin liian vähän koiralle, että ois pitäny kaikesta vähänkään toivotusta käytöksestä naksutella sille.

Mitä muuta me tehtiin ohjatusti? En muista yhtään.

Eikun muistanpas.

Tehtiin zetaa. Kahella jäävällä. Oisin ottanu maahanmenon ja seisomisen, siis eka sei. Mutta ei päästy toiseen osioon asit ollenkaan. Koska koira liikkui kun menin sen taakse kiertelmään sitä kaaviota. Sitten harkattiin tuota etupalkalla ja J oli hämmästyny kun en ollut aiemmin (kait) tuommosta jutskaa Merrille käyttänyt.

Ei kommentteja: