keskiviikko 8. helmikuuta 2012

N25 agi


 Eilisissä agiharkoissa meitä ei ollut paikalla kuin kaksi reenaajaa ja Mikko-ope. Vaihteluksi aiheena oli tekniikkaa ratareenin sijasta. 

Tehtiin putki - kontaktierotteluja. Eli siis kaksi mutkaputkea oli vieretysten ja niitten välistä lähti puomin ylösmenokontakti joka päättyi pöydälle. Harkka aloitettiin niin, että laitettiin nami kontaktin ja normiosuuden väliin/rajalle ja lähetettiin koira muutaman metrin päästä "puomia" esteelle. Siis pannasta kii ja "kiipee ,kiipee!" niin että koiralla oli himo palkalle. Kun tämä onnistui niin palkka vietiinkin pöydälle ja lähetettiin koiraa eri etäisyyksiltä ja kulmista sinne kontaktille ts puomisillan kautta pöydälle. Koiraa ei saanut päästä juoksemaan samaa reittiä takaisin. Nemi oli tosi hyvä tässä harkassa. Se hinku ja vinku sinne esteelle.

Into laantu kun tein ilman palkan odotusta (vaan heitin palkan, jossa olin Mikon mukaan liian hidas), joten palasin takaisin suorapalkkaukseen. 

Kun toinen oli tekemässä kontaktireeniä niin toinen teki pujon kulmia puolikkailla kepeillä. Laitoin palkan munapalloon niin N ei päässyt syömään nameja omin luvin. Aluksi se juoksikin suoraan palkalle mutta lopulta sain tehtyä tosi hyvin harjoitukset sekä avo että umpikulmista. Osaa se! 

Lisäksi tehtiin kahta eri pikkurataa, jossa päädyttiin törkkäämään koira kepeille. 

Hyppy - putki - valssi - hyppy - putkijarrutus - putki - törkkäys - kepit 

ja 

Hyppy - putki - (viski?)leikkaus - hyppy - putkijarrutus - putki - valssi - törkkäys - kepit



Ongelmat (ja mahdolliset ratkaisut):


  • Nemi ei meinannut irrota ekalle hyplle, kieltäyty ja väykytti mulle. Tämä sattui kertaa monta. Eka hyppy oli kohti seinää ja siitä täyskäännös suoralle putkelle. 

  • Mun kädet, millä korkeuksilla ne taas liitelivätkään. 

  • Valssi, ajotus, vartalonsuunta

  • Liikkeelle lähdöt, valssin jälkeen ja varmaan muuallakin

  • putkijarrutus, epävarmuus siitä miten ja millon se pitäs tehdä -> huono toteutus

  • epävarmuus törkkäyksen sujumisesta / tekniikasta -> yllättävänkin hyvä toteutus

  • leikkauksessa N ei ensin irronnut, palkattin muutamia kertoja. Johan rupesi irtoamaan. Sitten olikin jo tosi hyvä. 



 

 Tosi kivantunuset reenit oli. Nemi oli aika mainio (ongelmista huolimatta)  

Ei kommentteja: