maanantai 6. helmikuuta 2012

N19 agi


 ohjatut harkat ti 31.01.12

***

Viime tiistain reeneissä rataprofiili  (linkin kuva löytyy auspai Duken blogista, ko koira oli vierailevana tähtenä ryhmässämme) ei periaatteessa ollut niin hankala kuin mitä aiempina viikkoina on ollut. Mutta ei me silti mitään nollaa tehty. Puuh ja pääh kun sitä on niin daiju! 

Kolmoselle koira ois pitäny irrottaa yhden askeleen taktiikalla. Tämä onnistui enemmän ja vähemmän hyvin. Toisinaan Nemi sitten irtosikin seuraavaan putkeen ja toisinaan sitä piti avittaa. Ja mun piti siis kipittää kohti vitosta ajoissaa jotta kroppa ois ollu jo kääntyneenä eri suuntaan kun koira ponnistelee vitoselle ja ohjata kuitenkin tarkasti kutoselle. Koska aika monta kertaa koira sanoi "väyväy" ja seurasi mua eikä hypännytkään sitä kutosta. Sitten piti taas juosta pirusti - aluksi N irtosi ihan hienosti noihin putkiin, mutta kun tehtiin uusintoja eri kohdista niin sitä huonommin se enää irtaantu -minnekään.

Ysi hyppyä piti säätää, että muistin kutsua koiraa jo kun se oli putkessa ja sitten sitä mun sijaintia. Höpötykselläni saatiin koira kääntymään putken jälkeen tiukemmin. Muuten se ajautui niin kauas ettei ollut toivoakaan saada se kääntymään hypylle.

10-14 menivät ihan kivasti. Puomin jälkeen tein persjätön. 15 hypystä koira meinasi taas tulla ohitte. Ja sitten kun venttailin siinä koiraa niin en ehtinyt mihinkään noilla putkilla. Jahka mun ajotus eli liikkeelle lähtä saatiin paremmaksi niin rata rullasi ihan hyvin (mitä nyt piti paljon juosta) 20:lle asti. Siinä taas piti muistaa että ohjaava käsi ei huido missä sattuu. Päällejuoksu ihan jees. Samoin kepit. Mutta sitten se takaakierto meni taas haukkumiseksi. Keinu oli bueno!

Kivat reenit eniveis. Mikko koutsasi. Nemi hyppeli 50cm hyppelöitä.

Ei kommentteja: