tiistai 27. marraskuuta 2007

Blondi ei tajuu, sille pitää kertoa ;)


...että miten harjoituksessa kuuluu koiraa ohjata   Fiksut kouluttajat olivat tehneet tämän kertaiseen Merrin ryhmän treeniin sellaisen aloituksen missä pystyi harjoittelemaan sitä samaa mikä viime kerralla meni ensin tuurilla hyvin ja sitten ei niin kuin millään. Noh, enhän minä sitä huomannut -ennen kuin sanottiin- että koiran olisi voinut ohjata siinä noinkin. Mutta kun sanottiin, niin jatkokin sujui paremmin eikä tullut "merrejä" niin kuin ekalla yrityksellä.

Pujotteluun vienti oli hieman vaikea ts koira ei mennyt pujoon kun minä nopeakinttuisena olin esteellä ennen koiraa. Mutta kun tein pari persjättöö sinne ja tänne, niin jopa rupesi toimimaan. Edelleen persjätöt ovat hieman pelottavia, mutta Merri ilmeisesti osaa ne (minä en välttämättä ) joten homma luistaa yllättävänkin hyvin.

Lisäksi harjoittelin pujolle tuloa, itsenäistä pujoa ja vedätystä. Sekä lopuksi tehtiin nopea "anna palaa" treeni loppu palkalla - jota Merri ei meinannut tajuta eli kurvasi lopussa aina sinne päin missä reppumme oli eli ei hypännyt vimppaa hyppyä ennen kuin väännettiin rautalangasta missä se namipalakuppi oikeasti on. Sitten kyllä karvatyynyaluksemme lensi paikalle vauhdilla.


Ei kommentteja: