lauantai 17. marraskuuta 2007

Metsä humppa

Aiemmin olin jo päättänyt, että kun kerta on näin ihanat talvi-ilmat niin vkonloppuna käydään ainakin kerran pidemmällä lenkillä. Metsässä niin että koirat saavat juosta ja painia ja nauttia talven riemuista.
Hetken verran kerkesin jo masentumaan kun luin jostain lehdestä että kohta on loska- ja liukaskelit. Ensi viikon alkuun on luvattu jo 0-asteisia kelejä. Tänä aamuna mittari näytti kuitenkin -10, joten oli oiva pakkaskeli metsälenkkiä silmällä pitäen.

Kävimmekin koko perheen voimin Kaista-ahon metsikössä rymyämässä. Siellä oli ihan toisen näköistä kuin vielä viime talvena, eli puita on hakattu oikein urakalla eikä vanhoja polkuja enää oikein ollut näkyvissä. Yksi vanha reitti kuitenkin löytyi, jota pitkin pääsimme takaisin Kolamäen takaosiin ja sieltä tietämyöten kotio.

Minulla oli, kuten yleensä aina jos tiedostaen lähden irtipito lenkille, taskussa pussukassa hieman koiranmuroja. Hyvin Nemi kääntyi ja tuli luokse vaikka oli kauempanakin menossa kun sitä sen nimen sanomalla kutsuin - ja Merri tietysti tuli samalla myös... Kääntyisiköhän Merri agiliidossa nopsasti jos sanoisi "Nemi" ;)

1 kommentti:

Matsku+Nalle kirjoitti...

Aika epeli tuo Merri ;)
Matilda&Ralle-rlk