tiistai 27. marraskuuta 2007

Niin siitä jalasta ja Superkengästä


Ehkä mun jalkat niihin uusiin kenkiin tottuu. Hieman löysältä tuntui oikeanjalan kenkä Kajaanissa, mutta se korjaantuu joko pohjallislisäyksillä (ehkä sillä tukihässäkällä) tai ihan vaan ylimääräsellä sukalla. Mutta johtuipa siitä tai tästä tai tuosta, niin la -iltana jalka oli tavalliseen (siis tavan agikisojen jälk tapaan) "kuollut". Kajaanista kotiin ajo oli yhtä tuskaa, kun kaasujalka ei meinannut toimia... ts sen käyttö sattui.
Sunnuntai päivä meni täysin toipumiseen, josta syystä illalla en jaksanut lähteä edes tokotreeneihin, joissa tuskin olisi tarvinnut kamalasti juosta, mutta ainakin seistä jalkojen päällä.

Maanantaina päivällä jalka oli mukamasten jo toipunut, mutta illan treenien veto ja omat treenit pistivät taas muistuttamaan nilkan olemassaolosta. Tosin ma:na en käyttänyt Superkenkiä - eli tästä en syytä enkä kiitä ko kenkiä vaan vaan omaa onnetonta koipeani.

Tulevana vkonloppuna olen koko lauantain hallilla, toimitsijana ja kisaamassa. Ja sunnuntaina pelkästään kisaamassa - saas nähdä liikunko ens viikolla minnekään?!?




Ei kommentteja: