sunnuntai 18. marraskuuta 2007

Nemi Latviassa ja reissun jälkeen



Nemi "leirissämme" eli kaikki sinä päivänä nlyssä olleet bussimatkalaiskaverit pistivät kamansa samaan pisteeseen, jossa koko ajan oli joku tavaroita ja koiria vahtimassa. Merri sai palkinnoksi tuollaisen ruokasäkin. Hienot tuolit ovat Ruotsista (kuten ehkä voinee arvatakin, Nemin kasvattajan hankkimat). Toisen tuolin vieressä "uunituore" kevythäkki, joka ostettiin ko näyttelystä. Myös edellinen (edelleen olemassaoleva) kevythäkkimme on ostettu Latviasta.
Shoppailureissulla näyttelyn putiikkeihin näin myös jänskän oloisen makuualustan, jota mietin että tykkäisiköhän Nemi siitä. Sillä kun omaa koiramaista makuualustaa ei vielä ole.. Yleensähän se tykkää kyllä nukkua sohvalla, sängyssä tahi lattialla... mutta mutta...


Nemi näyttelypäivän jälkeisenä iltana Riikalaisen Tomo -hotellin huoneessa. Päätin, että ehkä sittenkin seuraavana päivänä voisin katsastaa josko niitä makuualustoja olisi jäljellä.

Ja löytyihän se vielä, viimeisen taisimme ostaa. Ja Nemi on pikkuhiljaa totutellut uuteen koloonsa, hieman isompihan se voisi olla, mutta kyllä tuonnekin Nemi tuntuu ihan mielellään kömpivän.




Ei kommentteja: