tiistai 18. syyskuuta 2018

Kuinka nälkäinen (ja höperö) koira voi olla?


Aamulla kun nousin ylös niin Nemi yökki matolle (jonka olin viikko sitten hakenut pesusta, tietty...) tuollaisen läjän. Että mitä mitä ihmettä? Mitä se on/oli syönyt? Päässä löi samaan aikaan tyhjää miljoonan kysymysmerkin kanssa. Eilen koira joutui odottamaan muutaman tunnin takapenkillä kun reenasin Kikiä. Onko autossa mitään tuollaista? Eipä tullut mieleen.

Tuossa oli siis kolme ehkä kahdeksan sentin mittaista pätkää, musta näytti nahan tapaiseselta, jonka alta/sisältä löytyi jotain punaista kangasta.

Aina olen ihmetellyt, että mitkä koirat vetävät kitusiinsa sukkia yms ihme tavaraa. Edelleen ihmettelen. Enkä voi käsittää miksi Nemi tuon söi. Täältä kuitenkin löytyisi koiratavaralaatikoista puruluitakin syötäviksi.

Kun käytin koirat aamulenkillä niin Nemi oli ihan reipas. Ei käynyt kakalla, mutta muutoin oli ihan normaali oma itsensä. Kun tultiin kotiin niin kävin penkomassa koiratavaralaatikkoa välihuoneesta ja löysin tämän - tai sen mitä siitä oli enää jäljellä.


Koira oli syönyt tuon karvaosuuden - karvat jäivät jonnekin koira suolistoon, karvojen alla on siis ollut tuota punamustaa kangasta/nahkaa. Ei enää mitään mielikuvaa, että oliko tuo aitoa vai tekokarvaa. Ostin lelun sinä keväänä kun Kiki tuli meille.

Päivälenkillä Nemi kävi ihan normaalisti tarpeillaan. Ja on ollut koko päivän ihan tavallisesti.

Nytpä en yhtään voi tietää mitä mummo seuraavaksi keksii. Pari iltaa sitten se lähti iltapissalla omille teilleen. Siis takapihalta vaelsi sivupihalle ja oli etupihalla menossa aidan ali naapuritaloyhtiön puolelle kun Eetu tavoitti koiran. Mä siis huhuilin koiraa vaan tuosta takapihan kuistilta, mutta joku haju tai mikä lie veti koiraa "hieman etäämmäs". Tuskin se varsinaisesti oli karkaamassa mihinkään, mutta eipä enää heti totellut (vai kuullut) kun yritin käskyttää sitä takaisin sisälle (tai edes näköyhteyteen takapihalle).

Lisäksi Nemi on muutamaan kertaan vetänyt alahyllyn laatikosta mun treeniliivin lattialle ja etsinyt sen taskuista namienhiukkasia. Kun tätä oli tapahtunut pari kertaa niin rupesin muistamaan, että pitää säilöä liiviä jossain muualla / korkeammalla. Mutta eipä sitten tullut mieleenkään, että se penkoo sieltä huoneesta josko sieltä löytyisi muutakin syötävää. Ihan tässä oma maailmankuva avartuu, kun en ajatellut tuota lelua syötäväksi. Mutta mikä kaikki muu asunnossamme on nyt mummokoiran mielestä ruokaa?

Ei kommentteja: