tiistai 31. joulukuuta 2019

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan, tai ainakin mitä se voisi tuoda

Kevätkaudella jatketaan rallailuja okk:lla ja Kismalla ruvetaan taas nosettamaan. Jos saan ensimmäisen vuosipuolikkaan aikana Kikille tuloksia rallysta niin voisin taas ens syksylle hakea Kismalta rallyryhmäpaikkaa kun/jos oltaisiin menty lajissa hieman eteenpäin. Myös koiratanssitreeneissä käydään niin usein kuin mahdollista okk:n hallilla.

Nosetuksessa on toiveissa päästä taas kartalle mitä ne nenähommat olivatkaan ja jossain vaiheessa uskaltautua kokeilemaan kokeisiinkin. Mutta laji on tarkoitus jatkossakin pitää hyvänmielenhömppälajina (toki muutkin ovat sitä, mutta nose erityisesti).

Kiki palaa myös tulevana vuotena näytelmäkehiin, ei vielä tietoa kuinka usein. Mahdollisesti voitaisiin käydä ulkomailla näytelmissä, mutta aika näyttää miten sen haaveen käy.

Koiratanssissa on tarkoitus kilpailla, sekä htm:ssä että fs:ssä. Tosin htm-koreota ei olla reenattu aikoihin ja fs-korea on hyvin vahvasti vaiheessa, mutta ehtiiähän tuota (suunnittelemaan ja opettelemaan koreon) :-)

Rallytokoon yritetään saada kisapaikkoja, ovat täällä päin monesti niin kiven alla, että saa nähdä pitääkö lähteä merta edemmäs kalaan, jotta pääsee jännittämään rallykisaamista.

Ei kommentteja: