perjantai 6. joulukuuta 2019

Kisanomaiset rallytreenit



Selitykset tulossa myöhemmin ...

***
edit 9.12. klo 12:31

Ei ollut etukäteen tiedossa, että torstaina oli(si) kisanomaiset treenit.
Paikalla oli kolme ei-vakkariryhmäläistä, mikä aiheutti Kikille heti vähän sellaisen "öö - nuo ei kuulu tänne fiiliksen" eli se pälyili niitä kummissaan, että mitä porukkaa täällä nyt on.

Rataa aidattiin hieman eli varikolta ei ollut koko ajan/kaikkialta näkyvyyttä radalle, mutta toki äänet kuuluivat ja välillä muita vilahtelikin. Varikolla oli muita kylttejä (lähinnä kait voi-kylttejä) treenattavaksi muuten vain / lämppäilyyn. Mikä tietysti tarkoitti sitä, että kuhina kävi kun suorittava koira oli "radalla".

Kikin kanssa tehtiin alo-luokan rata (muitakin vaihtoehtoja oli) kun siellä vielä oikeasti ollaan. Yks toinen teki kans alo-radan ja muut jotain muita.

Siihen nähden ettei olla aikoihin reenattu palkattomuutta niin tuo meni yllättävänkin hyvin. Kiki suoritui kaikista tehtävistä niin ettei tullut tarvetta uusia. Itse mokasin tuon viimeisen kyltin kun siinä tuli kontaktikatkos niin tepastelin yhden törpön kierron liikaa kun sain koiran takaisin kontaktiin.

Häiriössä (koiran häiriintyessä) huomasi kyllä, että heikommalla tekniikalla olevat kyltit prakas ekana. Eli nuo koira eteen ja jotain kautta sivulle. Vaikka niitä on kovasti reenattu tässä vuoden aikana niin silti näyttävät edelleen olevan heikoin (tai yksi heikoimmista) lenkki.


Lopuksi vielä tehtiin jotain yksittäisiä kylttejä / temppuja ja opin mitä ne kummat tulppaani ja valkovuokko -kyltit oikein ovat. En siis vielä oppinut kylttejä ts koira ei niitä osaa, mutta tiedänpähän suurinpiirtein mitä niillä kuuluisi tehdä.

Ei kommentteja: