tiistai 19. helmikuuta 2019

Tartten sekunttikellon

Siis sellaisen mitä voi kaulassa roikottaa, mitä urheilijoilla (tai urheiluvalmentajilla) on. Kaikkea sitä :-D

Tai sitten tarvisin apparin (btw, vastustin aiemmin tuota appari sanaa, mutta nyttemmin olen siihen jo tottunut), apparin joka joko kellottas tai painelisi youtubesta (tai muusta soittimesta) yhä uudestaan ja uudestaan samaa pätkää. Mutta ehkä helpompi kuitenkin kellottaa ilman biisiä, että kauanko joihinkin temppuihin menee aikaa. Tuon kellotuksen voisi toki tehdä myös videoimalla koiran (ts meidän) tekemiset ja katsoa siitä videosta sitten se kesto ...

Aukikirjoitin sen Kikin biisin. Siis merkkailin vihkoon (joo, päädyin nyt kuitenkin tekemään ihan paperimuistiinpanojakin) missä kohdin kappale aina muuttuu ja hieman kuvailin sitä muutosta / pätkää. Kokonaanhan biisiä en voi ottaa, kun se on liian pitkä tähäntarkoitukseen, mutta "aukikirjoitin" sen kuitenkin kokonaan koska en ole varma tullaanko se pätkäisemään miten lyhyemmäksi.

Ensinnäkään en yhtään tiedä miten ohjelma kannattaisi aloittaa.

Toisekseen ne temput mitkä mun kuvitelmissa olisi hienoja (ehkä) siihen alkuun ovat vielä ihan vaiheessa.

Kolmanneksi muutenkin jotenkin hankala miettiä sitä koreoo, että mitä siihen olisi järkevä ympätä. Sen nyt oon kyllä jo sisäistänyt, että ei liikaa eikä liian vaikeita.

Voinko tehdä samaa temppua (ehkä hiukan eri variaatioin) yhden (aukikirjoitetun) pätkän verran ja kun biisi muuttuu (mun mielestä) niin vaihtaa seuraavaan temppuun?

Neljänneksi, osataanko me "mitään".
Puuh. On tää vaikeeta.

Ei kommentteja: