tiistai 5. helmikuuta 2019

Koko perheen harrastus

Kääk!

Puoltoista viikkoa aikaa keksiä biisi. Sunnuntaina saatiin siis tanssireeneistä kotiläksyksi löytää nyt se The laulu. Ei kuitenkaan tarvitse tuoda laulua vielä seuraaviin reeneihin, joten aikaa on vielä ...

Olen saanut Eetunkin ideoimaan ja ehdottelemaan minulle biisejä, toistaiseksi olen aikalailla tyrmännyt kaikki ehdotukset. Kriteerit ovat tiukat, ei liian hidasta ei liian nopeaa, ei sitä ei tätä ... :-D On kyllä kuunneltu jos jonkinmoista musiikkia viime aikoina. Muutamien laulelmien kohdalla Kiki on reagoinut, eli kantanut kortensa kekoon tässä vaikeassa vaikeassa kotitehtävässä. Meillä on satoja ( vai tuhansia?) äänitteitä (cd-levyjä, lp-levyjä, c-kasetteja, dvd:tä) youtube tarjonnasta puhumattakaan, että voisi luulla että valikoimasta voisi helposti löytyä jotain. Tai kun suosikkibändejä on paljon, niin eikö se nyt olisi ihan yksinkertaista napata niistä vaan joku? Mutta ehei, mikä tahansa ei käy.

Luultavasti sitten kun biisi löytyy niin valinnan taustalla on oikeasti joku The Idea, tai sitten ei yhtään mitään ideaa jos maailmasta ei löydy laulua joka täyttäisi kaikki kriteerit ;-)

Ei kommentteja: