maanantai 20. marraskuuta 2017

Huoltotauko ja suunnitelmia

Kikillä on ollut tänään nautinnollinen aamu, koska se on päässyt eläinfysioterapeutin vastaanotolle. Siellä sitä kehuttiin hyväkäytöksiseksi ja yhdessä ihmeteltiin miten siitä villivarsa kauhukakarasta on voinutkin tulla sellainen mallioppilas. Kikiä voisi vaikka käyttää esimerkkitapauksena kuinka käyttäytyä hoidettavana <3 (hieman epäilen mahtaisiko se mallioppilasroolissa noin hienosti olla, mutta erittäin hyvä siis näin)

Fyssarihan se näki heti koiran liikkeistä, että Kiki ei käytä kunnolla / normaalisti vasenta etujalkaansa. Jotain ojentamisesta ja askeleen pituudesta puhui. Ja se kyllä selittää sitä mitä itsekin on nähnyt koiran liikkeissä, että toisaalta koira harppoo etujaloillaan ja toisaalta taas ei. Eli oikealla kauhoo ja vasenta välttää (hankala selittää). Näinpä sillä olikin erityisesti se oikea etunen kipeä / hoidon tarpeessa. Lavat oli jumissa ja samoin selkä.

Kysyin samalla vesikuntoutuksesta, että mikä olisi hyödyksi Kikille vaiko mikään. Kuulemma kumpikin (vesikävely tai uiminen) olisi hyödyllistä, hieman eri asioihin vaikuttavat. Jos vesikävelyyn mennään niin sitten siellä kannattaisi yrittää saada koira ravaamaan (vähemmän varmaan sitten vettä kuin mitä keväällä on ollut?) Uimisessa ei voi koiran jalkoihin kauheasti vaikuttaa, joten jalkojen liikeratojen parantamiseen se matto olisi parempi, mutta toisiko sitten uinti enemmän lihaksia / kasvattaisi kuntoa.

Eli nyt pitää oikeasti saada aikaiseksi varata Hundspasta Kikille vesiläträysaikoja ...

Ainiin, varasin tammikuun loppuun Kikille seuraavan fyssariajan.


***

edit.

Varasin myös koirille keväälle Suvilta kolme aikaa:

  • 16.02 klo 11 (Oulunsalo)
  • 12.04 klo 11 (Kiiminki)
  • 07.06 klo 12 (Kiiminki)
Suvin ajat ovat siis sekä Kikille että Nemille. 

Ei kommentteja: