sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Tokat maanantainoset

Kiki pääsi viime maanantaina omalle nosevuorolleen treenimään. Hain koiran halliin treenimään siinä vaiheessa kun meidän vuoro oli harkata. Eli kun Katja oli ensin selittänyt mitä tehdään ja kun muutama koirakko oli jo suoriutunut tehtävistään. Ensin tehtiin siis kaksi harjoitusta peräkanaa. Ensin laatikkotehtävä (muovisia koreja ylösalaisin) ja sitten hallin nurkasta pieni etsintäalue. Kun tulin koiran kanssa halliin niin se oli -yllätys yllätys- ihan hiljaa. Nuuskutti sitä pikkueteistä. Edellisellä parilla menikin hieman pidempään kuin olin olettanut, joten ooteltiin siellä pikkueteisen puolella ettei menty häiriköimään hallin puolelle (vaikka ne harjoitukset tehtiinkin ihan toisessa päässä hallia).

Laatikkojutun Kiki selvitti nopeasti. Nurkkatehtävässä se oli kiinnostunut jostain lastenkeinuhevosesta -jossa piilo ei siis ollut- ja jostain muistakin jutuista ennen kuin haki oikealta alueelta.

Kaksi seuraavaa harjoitusta tehtiin yksi treeni kerrallaan. Eräs aiempi koira oli hypännyt siinä tehtävässä pöydälle ... Kikikin näytti hetken siltä, että suunnittelee pöydälle menoa. Koska tiesin että piilo ei ole siellä niin en antanut sille mahdollisuutta mennä sinne (en tiedä olisiko päässytkään,

--- kääk ajatus katkesi totaalisesti - toiv. jatkuu pian.

Ei kommentteja: