Pohja:
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 dl vettä
- ½ dl öljyä
- ½ tl leivinjauhetta
- ripaus tai pari suolaa
Täyte
- Jauhelihaa paistettuna
- Tomaattisosetta
- Chilikastiketta
- "Mustapekkaa" eli pippurijuusto (1/4 pkt oli jääkaapissa)
- soijapapuja
- unkarilaista makkaraa pilkottuna
- ananas paloja (pienensin niitä lisää)
- + mausteita
Päälle
- hollantilaista savujuustoa kuutioituna
- pari kananmunaa
- 1 prk kermaviiliä
Uuni kahteensataan asteeseen ...
Pohja-ainekset sekoittelin puuhaarukalla, voitelin vuoan, pyörittelin taikinaa hetken käsissäni ja taputtelin vuokaan. Paistoin hetken soijapapuja joihin lisäsin chilikastiketta, paistoin jauhelihan johon lisäsin tomaattimurskaa ja lopun pippurijuuston. Sitten sekoitin nämä ainekset toisiinsa. Laitoin mössön piirakkavuokaan. Pilkoin päälle hieman unkarilaista (lidl) makkaraa ja siihen seuraksi hieman ananasta. Laitoin kulhoon kermaviilin ja kananmunat, sekoitin ja lisäsin hieman mausteita. Pilkoin juustoa ja ripottelin palat piirakan päälle. Sen jälkeen pistin sen kermaviilikananmuna soseen koko komeuden päälle ja pukkasin piirakan uuniin.
Juusto ei sitten sulanut (ainakaan niin että olisi levinnyt) ... olisi vissiin pitäny raastaa se?
edit. Piirakka syöty. Oli muuten hyvää - vaikka itse sanonkin :-) Ei haitannut yhtään vaikkei juustoa oltu raastettu.
Juusto ei sitten sulanut (ainakaan niin että olisi levinnyt) ... olisi vissiin pitäny raastaa se?
edit. Piirakka syöty. Oli muuten hyvää - vaikka itse sanonkin :-) Ei haitannut yhtään vaikkei juustoa oltu raastettu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti