sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Periksiantaja

Jossain vaiheessa, ei mitenkään älyttömän kauankaan sitten, valta on vaihtunut. Siis se joka määrää -ei kaapin- vaan luunsyöjän paikan. Ts sen kuka niitä lattialla olevia luita syö. Nemi ei enää heti luovuta jos se on päättänyt jotain luuta syödä. Todella pitkään sitä kestikin, että pikkukoira sai Nemiltä kaiken anteeksi ts että vanhus antoi todella monissa asioissa Kikille periksi. Nyt Kiki makoilee sohvalla ja Nemi syö lattialla jotain puruluuta - eikä tämä ole nykyisin enää harvinainen tilanne tässä taloudessa.

edit. kirjataanpa vielä samaan kirjoitukseen "ylös" muutamia juttuja.

Ensinnäkin Kikin nyt meneillään olevaan juoksuun liittyen, että sillä oli kuin olikin takapää/alapää niin turvoksissa tässä jossain välissä että se näkyi ulospäin ts takaapäin kun koira käveli ts taakse. No enivei, enää se ei näy. En ole perehtynyt narttujen juoksuihin niin paljoa että osaisin sanoa missä vaiheessa juoksua nyt ollaan menossa - kun en tarkalleen osaa sanoa sitä alkamisajankohtaa. Muuta kuin, että Porissa ei vielä ainakaan lakanoihin tullut mitään veritippoja. Samoin kuin ei ennen ti-illan treenejä (heti erkkarin jälkeen) paperitestissäni takapäästä tullut mitään - tai sitten pyyhkäisin koiran pyllyä väärällä hetkellä (mistä näistä tietää).
Tällä viikolla Nemi on ollut herisemässä, ts haluamassa, eli Nemi on astunut Kikiä useampaankin kertaan. Tosin tylynä tyyppinä olen yleensä keskeyttänyt moiset "tyttöjen leikit" kun ei se nyt kauheen terveeltä näytä kun Nemi norsuaa Kikin päällä ... Kiki on siis toki liehakoinut Nemiä eli on ollut ihan "menossa mukana".
Tosin eipä niitä leikkejä ole enää tänään näkynyt, ja oliko lie eilenkään. Eli tärpit lienevät ohi? Jos siitä ylipäätänsäkään oli kysymys.

Housuja en ole Kikillä kotona tässä juoksussa pitänyt. Tai olikohan ne sillä yhtenä yönä? Ihan satunnaisia tippoja lukuunottamatta sotkua lattialla -tai muualla- ei juurikaan ole näkynyt. Jos Kiki ei ole pitänyt itse huolta siisteydestään niin sitten Nemi on tullut ja siivonnut sotkut.

Ainiin. Kiki on oppinut, tai tehnyt sitä muutaman kerran, potkimaan takajaloillaan. Siis lenkillä tarpeiden teon jälkeen. En tosin ole nähnyt sen tekevän sitä kuin ehkä kolme kertaa eli mistään varsinaisesta tavasta ei vielä ole kyse.

Hmm. Mitähän muita pikkujuttuja? No ainakin se, että ei kovinkaan kauaa aikaa sitten lenkillä tein havainnon, että Nemi edelleen opettaa Kikille asioita. Siis selvästi oli sellainen "nämä jutut pitää nuuskia" -opetustuokio menossa :-)

Viimeks ostettiin koirille lammas-riisin sijasta jotain kanaruokaa (jossa on vehnää, en tiedä onko tämä vehnä tässä nyt kynnyskysymys vai ei), mutta josta olen huomannut ettei se sovi meidän koirille. Tottakait ne syövät sitä, mutta kakat ovat löysempiä ja isompia ja Nemi piereskelee jonkin verran. Jos pakkasessa olisi tilaa, tai kun siellä taas joskus on tilaa, niin pitää ostaa koirille taas myös raakaruokaa (niitä jotain pyöryköitä). Plus että seuraava säkki saa luvan olla taas tuttua lammas-riisiä.

Ei kommentteja: