lauantai 2. heinäkuuta 2016

Kriisi

Menin ensimmäiselle tokokurssille talvella 2002 (pk-pentu-tottiskurssille syksyllä 2001) ja siitä lähtien tämän vuoden kevääseen asti olen ollut jossain tokoryhmässä enemmän tai vähemmän kokoajan. 

Mitä ilmeisemmin kun Jenni lähti Activelta niin siellä ei ole jatkossa enää toko-opetusta (en ole kysynyt keltään, mutta verkkosivuilta voi sellaista päätellä). Nemin kanssa nyt ehkä voinkin omatoimireeniä vapaavuoroilla hallilla. Mutta Kiki. Pitääkö mun itse muka yrittää opettaa sille tokojutut? Tottakait mä jotain osaan - mutta olisihan se hyvä kun joku olisi sanomassa kun asiat menee mönkään. Ja mieluusti hyvissä ajoin ennen kuin ne ovat pahasti ojassa ;) Plus kaikenlaisia juttuja on hyvä opettaa ryhmässä. 

Sitä kun on tottunut yhdessä paikassa kulkemaan treeneissä niin on kuin puulla päähän lyöty kun tilanne onkin toinen. Pitänee kartoittaa mitä kaikkea muuta Oulun seudulla on aksan lisäksi treenitaivaalla tarjolla. 

Tätä pitää ihan fundeerata. Toki voin opettaa pennulle alkeet itse ja keskittyä agiin valmistaviin kursseihin ja ehkä joskus tulevaisuudessa mennä sen kanssa jonnekin (jos päästään) tokottamaankin. Mutta vähän muunlaista koulutusnuoruutta olin sille kaavaillut. 


Ei kommentteja: