torstai 21. maaliskuuta 2013

Parit agit

Viime viikon agireeneissä tehtiin rataa. Mikko oli koutsaamassa. Mulla oli sitä kuuluisaa Asennetta jonkun verran takataskussa ja meillä meni reenit hyvin. Vimppa kierroksella tehtiin jopa nolla :)

Tämän viikon reeneissä koutsina oli Mari ja tehtiin lyhkäsiä harjotuksia, mutta määrällisesti silti aika paljon. Mari katteli kaikilta mikä on kontaktien tilanne, siis puomi operaatiota ja myös jonkun muun kontaktin.

Itsekseen tehtiin erilaisille hyppelyesteille eri ohjauksia. Siis okserille, muurille, renkaalle,.. Ihan kivasti meni yksittäisesteillä leikkaukset, valssit, ja mitähän muuta teinkään :)

Sitten ne pelottavat kontaktit. Nemi teki hyvällä asenteella puomia ja aata. Ensin katottiin puomi ja lopuksi se aa. Ja tultiin siihen lopputulokseen, että reeneissä teen asenneharkkaa. Villitsemistä ja loppupalkkaa. Vaaditaan pysähdys. Ja kisoissa suunnittelen vaan ne radat niin että tiedän ettei se luultavasti sinne jää töröttämään ja lupaa menemiseen odottamaan. Jos alkaa tulla kontaktivirheitä niin mietitään sitten asiat uusiksi. 

Ei kommentteja: