keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

OKK maaliskuu

Viimeviikonloppuna oli Okk:n aksakisat heiän kuplassaan Haukkiksella. Tuomarina Martti Salonen, jonka radoilla en ollutkaan ennen käynyt. Radat olivat mielenkiintoisia, ihan kivanoloisia, mutteivät mitään selvää pässinlihaa kuitenkaan. Estelinjat esim vaihtelivat eli niissä sai olla tarkkana, suora ei ollutkaan suora jne. 

Kaikilta kolmelta radalta hyl. Mutta meno oli silti parempaa kuin mitä kasn kisoissa muutama viikko sitten. Keskimmäinen rata oli suorastaan flow-menoa <3 harmi vaan, että Nemi kaahasi pari estettä liikaa kesken radan. En siis tajunnut jarrutella sitä oikeassa kohdassa. Olin silti ihan liekeissä tuon radan jälkeen :)

Ensimmäisellä radalla en tajunnut tehdä jotain ja koira kiersi kolmantena olleen esteen. Siitä siis tökköä. Tokana oli ollut puomi. Neljäs este olisi ollut hypyn jälkeinen putki (joka oli puomin alla), mutta Nemipä menikin puomille. Siitä sitten keksin sille lennosta jonkinlaista rataa mitä suorittelimme. Ja koirahan suoritti :) Päädyttiin lopulta pujotteluun jonka se veti vauhdilla ja siitä tultiin sitten jotenkin epämääräisesti pois radalta - siis joidenkin satunnaisten esteiden kautta. 

Vimpparata oli hyppäri. Koira karkasi lähdöstä. Tuli kilpajuoksua alkusuoralla. Sain koiran ohjattua ihan oikein, mutta oli vissiin mehuja mennyt hieman siihen alkusäätöön, koska en jaksanu/muistanu tarpeeksi ajoissa että ois pitäny ottaa yks askel tms kunnon ohjausta yhdelle sivuhypylle... joten eihän se koira sitä tehnyt vaan juostiin yhdessä sen esteen ohi. Siitä siis hyl. 

Nää oli hyvänmielen hylkilpailut :)

Ei kommentteja: