keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Läpsy kertaa kaksi

Viime viikon agireenit olivat nousujohdanteiset. Mari oli koutsailemassa. Aloitettiin päällejuoksureenillä. Mikä ei meinannut onnistua ei sitten millään. Yritettiin siinä sitten miettiä, että millä tavoin Nemi tulisi siihen päällejuoksuun hyvin. Että pitääkö mun olla tuolla vai täällä vai mitenkä. Lopulta Mari koitti mennä Nemin kanssa ja jopa ymmärsi koirani ajatustenjuoksua (jei!). Ja sai siis sen toimimaan jota myöten osasi minullekin sitten kertoa että mitä ja miten. Kroppaa pitää avata kunnolla ja tehdä yksinkertaista palkanheittoreeniä jotta Nemi tottuisi siihen että mitä se tarkoittaa se koko ohjaus. Onhan sitä tehtyy joo joskus aiemmin, mutta koska ko ohjaus on Nemille vaikea niin sitä pitäisi muistaa muistutella sille useamminkin. 

Sitten tein puomia ittekseni. Ja se meni ihan mahottoman hyvin. Palkka sinne loppuun ja sitten hetsailin koiraa lähtemään puomille ja kannustin kun se oli puomilla niin pystyin seisomaan puolivälissä puomia tai jopa siellä alkupuomin hujakoilla :)

Lopuksi reenittiin välistävetoja ja niille tultiin suoran putken kautta eli piti ensin jarruttaa koira ja sitten tehdä niitä välistävetoja. Aikamme jankutettuamme asiaa sain tehtyä täydellisen ohjauksen :) (läpsy!) (se eka läpsy tuli viisaista sanoistani ohjauksia pohdittaessa ;))

päivänsana: ponnistuspaikka 

Ei kommentteja: