keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Urheilukoiran eloa, siirto bot-aikaan

Aamulla käytin koirat metsälenkillä Auranmajan liepeillä. Tunti seikkaltiin polulta toiselle. 

Päivällä oli ohjelmassa Vesipetoilu, vain Nemi pääsi altaaseen. Pari kertaa se meni jo ilman pyyläämistä veteen. Nyt oli Maissi sen kaverina altaassa. Ihan kivastihan tuo ui, tosin ei se mitään kierroksia siellä vedä vaan päästä päähän ja sitten rampin kautta huilaamaan. 

Uinnin jälkeen oli tietysti vuorossa pesu, kuivaus ja föönaus. Sitten pihalle pissalle. Hetki taukoa karsinassa häkkituuletin seurana ja sitten Nemi pääsi vielä juoksemaan juoksumatolle. Ensin kävelyä ja sitten ravia (ja lopuksi toki taas kävelyä). Yhteensä juoksumatto aika oli noin 15 minuuttia. Juoksuteho oli n 5,2 (nopeussäädin). 

Koska joskus ihan sikakauan sitten oli tarkoitus hankkia BOT suoraan Ruotsista, niin sillon en tullut ostaneeksi sitä täältä. Sitten asia jäi, kun oottelin edelleen asian edistymistä Ruotsin suunnalta. Sitten aattelin, että olkoot - ollaan ilman. Mitäpä nyt lappalaiskoirat takilla? Nyt oon sitten kaiken osteopaatteiluun ja muuhun "humpuukin" ;) hurahtamisen jälkeen päätynyt siihen lopputulokseen, että kait määkin nyt voin siihen sijoittaa. Kun sitten Maissilla (aka Vesipedossa) oli nyt niitäkin ja siellä pystyin sitä asiantuntijan avulla sovittamaan, niin se oli sitten sillä selevä. Semmonenkin koiraroipe löytyy kaikenmuun tavaran joukosta. Yks saa silti riittää koirille yhteiseksi, jotain rajaa...

Uimareissulla ei ollut tällä kertaa kameraa mukana, kun keskityttiin itse asiaan, tai asioihin. Mutta pistin Neppulan poseeraamaan pihalla takkinsa kanssa ennen sisälle tuloa. Kovin vaan oli aurinkoista pihalla niin että ISO 100:kin tuntui olevan liikaa. 


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo verkkoloimi vai se toinen? Meillä koirat tykkää, molemmat tulee juoksujalkaa kun otan verkkoloimet esille. Volttikin pääsee juoksumatolle kohta. Niina