keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

KAS helmikuu


tämäkin on vielä tarinoimatta. muistikuvat kisoista ovat jo hataria :(

Vuoden ensimmäiset kilpailut olivat muutama viikko sitten Martinniemessä Activen hallissa KAS:n järjestäminä. 

Hyvää kisoissa oli se, että kykenin suoritutumaan niistä. Jolloin päätin, että ehkä nyt kaikista päätöksistäni huolimatta voin kisata myös "omissa" kisoissa maaliskuun puolivälissä ko hallissa. 

Omaa ressinpoikasta kisaamiselle aiheutti se, että etukäteen aikataulussa luki että jos tulee hyl niin radalta pitää poistua välittömästi. Aikataulullisista syistä. Lopulta kävikin niin, että aikatauluista oltiin edellä ja Minna Väyrynen (tuomari) ja toimitisijakunta antoi kakosluokkalaisten tehdä radat kisanomaisesti loppuun asti hylyn jälkeenkin. Kolmosten sitä vastoin piti seuraavana päivänä poistua radalta heti kun hyl tuli. Typerä ressitekijä tuollainen. 

Radoilla minulla oli huonoja ohjaussuunnitelmia ja sössimiseksihän ne menivät. Kepit taisivat toimia kaikilla radoilla. Yhdellä tein jopa valssin kun koira oli kepeillä menossa. Se nyt sinällään oli typerää koska jatkoa käsitellen ajauduin ihan hunningolle radalla, mutta koska hyl oli jo alla niin keksin kokeilla että kestääkö koira kisaradalla mun valssaamisen. ja kestihän se :)

Yhden radan hyl tuli siitä, että Nemi meni tokana esteenä olleen renkaan välistä ja sieltä suoraan aalle... 

Tuloksena siis kolme hylkyä. 

Ei kommentteja: