maanantai 5. syyskuuta 2011

Pe-to-ko


 Perjantai-iltana oli Nemin tokoreenit. Jotka alkoivat jonkun hämmennyksen vallassa. En tiedä astuinko/astuiko joku muu Nemin hännän päälle vai mitä kettua mutta se tuli jossain ihme "tilassa" halliin eikä meinannut siitä tokeentua ollenkaan. Aloitettiin paikallamakuulla eikä Nemi tajunnut alkuunkaan mitä se maahanmeno taas tarkoittikaan. Jahka sain sen maihin niin pysyi kyllä hyvin vaikka Jenni järjesti taas ties mitä ihme häiriöitä siihen tilanteeseen. Koirat olivat siis kolme ja kolme molemmin puolin hallin verhonjakajaa. 

Sitten tehtiin kapulanpito reeniä, jossa mä voisin kuulemma olla vähemmän hysteerinen. Että iisimmin ja kehuvammin ja ja ja ties mitä kaikkea. Mutta kun en yhtään tiiä tuota opetustapaa, että mikä on hyvä ja mikä ei ja missä vaiheessa teen pieleen ja ja ... Jenni yritti vakuuttaa mua, että Nemi ois tuossa aikasta hyvä. Siis että homma etenisi ihan mallikkaasti, mutta atiiä tuota häntää. 

Sitten tehtiin myös hyppyä kutsuna eli tavallaan avo tyyliin. Tää oli ihan iisi, onneksi. 

Sitten lisää noutoa eli kapulan nostoa. Sähelsin taas naksuttimen kanssa. Nemi tarjosi ihan hyvin sitä nostelua. Aika pienessä vielä ollaan, mutta nostaa sen kuitenkin. Jei :)

Itsekseni reenasin kaukoja. Ei ole hirmuisen nopea. Istumisessa pitää vielä olla hieman lähempänä. Maihin menee jo siitä jostain viiestä metristä. Käsimerkit on vähän hakusessa. Niitä pitäisi tehdä enemmän ja hakea mitkä toimii Nemille. Mutta kaikenkaikkiaan teki paremmin kuin oletin. 

Teimme myös jäävistä seisomista, pysyy avo-tyyliin mutta en tiedä kuinka jämy oli pysäys. Sekä pieniä pätkiä seuraamista jossa nostatin kierroksia lelupalkalla josta seurasi melkoista edistämistä seuraamisessa - mutta oli ainakin intoa! 

Ei kommentteja: