perjantai 2. tammikuuta 2009

V. 2009


Olen tässä tovin pyöritellyt, että julkaisenko tälle vuotta mitään tavoitteita. Tai onko niitä ylipäänsä? Ja kuinka realistisia tavoitteita.. ts kannattaako ottaa järkikäteen kun tavoitteita ajattelee?

Tässä vaiheessa vuotta en vielä tiedä onko Nemi saamassa pentuja vai ei. Eli ne vaikuttavat tähän vuoteen aikalailla. Jos se saa pennut se on Ruotsissa jonnekin huhtikuun kieppehille asti..

Agility
Ehkei varsinaisena tavoitteena, mutta sanotaanko pikemminkin että unelmana olisi saada Merrille joskus sm-nollat kasaan. Sen verran pessimistinen / realistinen kuitenkin olen, että en jaksa repiä hiuksia päästä tämän asian takia. Toisaalta myös Merrillä alkaa pikkuhiljaa tulemaan ikä vastaan, keväällä koira täyttää jo kahdeksan. Joten hirmu pitkään -kovin montaa vuotta- sen kanssa ei voi enää täysipainoisesti harrastaa ja kisata agiliitoa.
Siksipä tälle vuotta tavoitteena on kisata ja treeniä sitä silmällä pitäen, että radalla olisi kivaa - minulla ja koiralla. Tuloksia tulee jos on tullakseen.

Nemille sitä vastoin on tavoitteita tälle vuotta. Eli ne kontaktit kisakuntoon ja sitä myötä ainakin kakkosiin tämän vuoden aikana. Jos kontaktien harjoittelua päästään jatkamaan vasta huhti-toukokuussa niin.. en ehkä uskalla toivoa kolmosiin pääsyä vielä tälle vuotta. Jotain realiteettiä tähän hommaan kuitenkin

Toko

Nemin toivoisin saavan alokasluokasta 1-tuloksen - ja jos näin käy niin avon (ja ylempien luokkien) liikkeet treenin alle. Tuskin kuitenkaan korkataan avo-luokkaa tänä vuonna. Kakrun pääpaino harjoittelussa tänä vuonna tulee olemaan agiliito.

Merrin kanssa naatiskellaan tokottelusta. Ja käydään jokunen koekin siinä sivussa. Toivottavasti kokeista saadaan hyväksyttyjä tuloksiakin

Näyttelyt

Näytelmissä pyörähdellään taas muutamia kertoja. Kumpaisenkin koiran kanssa. Loppuvuodesta tehdään luultavasti joitakin ulkomaankeikkoja - tarkemmat suunnitelmat niiden osalta on vielä tekemättä. Nemille toivoisin jonkun ulkomaan cacibin/sertin. Merri siirtyy keväällä eläkeläisten-sakkiin, eli muutaman kerran käytän sitä näyttäytymässä vetskukehissä.


Ei kommentteja: