maanantai 19. tammikuuta 2009

Että näin


"Tilasin" sunnuntaille lääkärin (=isän Hymy) kotikäynnille -> polven tutkimisen jälkeen selvisi, että mikään ei ole pahasti rikki - olikohan joku lievä revähdys tai jotain sen kaltaista. Mutta. Hoidoksi kuitenkin ideaalisiteen pitoa 2-3 viikkoa sekä iisisti oloa. Toisin sanoen ei juoksemista eikä hyppimistä tuona aikana. Noh, enhän minä muutenkaan kamalasti hypi Silmänisku mutta se juoksemisen puute tarkoittaa sitä että agiharkoissa ei ratoja tuona aikana. Ja se Pakkasralli (24.1.) jää meiltä nyt väliin.

***

Viikonloppuna polvi kipeytyi kaikesta rasituksesta (koiran lenkittämisestä, kaupassa käynnistä, kävelystä vähänkään enemmän tai muuten jalkojen päällä olosta liian pitkään. vääränlaisista liikkeistä esim liian nopeasti kyykystä ylös jne), joten koska muutenkin olin kipeä vähän joka välissä. Polvi onneksi rauhoittuu eli lakkaa sattumasta kun minäkin maltan rauhoittua eli siihen ei satu kun vaikka rötköttää tarpeeksi pitkään sohvalla Kieli ulkona

***

Joten jätin tokoharkat väliin. Taas. Tosi tosi tylsää. Varsinkin Merrille. Jotain pieniä harjoituksia (lyhyitä seuruu pätkiä eli siinä oikiassa paikassa pysymistä, eteen-menoa, ruutua) tuli tehtyä. Samoin temputus-osastoa: hännänheilutusta (koira seisoo mun edessä ja heiluttaa häntää) (jota se ei siis helposti tee luonnostaan, vaan se häntä laskee kun lehmänhäntä yleensä hyvin äkkiä) naksutellen, peruutusta ja mun ympäripyörimistä.

Ei kommentteja: