keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Listaukset


Sen lisäksi, että agilitykoirakkojen paremmuudesta kisataan SM-kisoissa (joihin saa osallistua jos kilpailee 3-luokassa ja "tienaa" tiettynä aikana 7 nollatulosta, joiden täytyy olla kolmelta eri tuomarilta ja joihin pitää sisältyä yksi tuplanolla (=2 nollatulosta perättäisistä samanpäivän kilpailuista)) ja MM-karsinnoissa - toisaalta tietysti jokaisessa kisassa koirakot laitetaan paremmuusjärjestykseen.
Niin, niin. On olemassa ASB-lehden TR-lista, jonne koirakot (kaikista luokista, tietyin perustein) pääsevät jos menestyvät ns TR-kisoissa (vain tietyt erikseen anotut kilpailut ovat noita tr-kisoja). Joskus niihin aikoihin kun Merri siirtyi ykkösistä kakkosiin (vai 2->3) se oli hetken aikaa listan loppupäässä. Mutta kun hylkyjä rupesi rapisemaan, niin tr kuin muistakin starteista niin tipuimme armotta listalta pois eikä meitä ole siellä sen jälkeen näkynyt.

Agi.fi -sivustolta löytyy Ranking, jossa listataan kaikki 3-luokissa kilpailevat koirakot. Siis niistä kisoista, joiden tulokset ilmoitetaan sivustolle. Siellä voi käydä ihmettelemässä vaikkapa, että ketä kaikkia kisaa suomenlapinkoiran kanssa (tai tai ruotsinlapinkoiran ;)), ketkä ovat oman seuran kisaavat koirakot tietyssä koko luokassa - ja ne on pistetty ns paremmuusjärjestykseen (pisteitä tulee siis sielläkin, jollakin perusteella).
Joitan poimintoja sivuilta:


  • Merri on tällä hetkellä sij.200/603 - siis medi3 -listauksessa

  • Merri on ainut kolmosissa kilpaileva ruotsinlapinkoira

  • Seura-rankingissa Okk:n medejä on mukana 17. Seurakavereiden joukossa Merri löytyy tällä hetkellä sijalta 8.

Ei kommentteja: