torstai 18. joulukuuta 2008

Vuosi 2008


Viime vuoden lopulla olin asettanut jotain tavoitteita tälle vuodelle. Mitenkäs niiden tavoitteiden sitten kävikään?

Merri - joitakin 0 tuloksia agilitystä

Kohtuullista tahtia kisattiin edellen, mutta nollatuloksia saatiin vain kaksi. Vuoden ensimmäisestä ja viimeisestä kilpailusta.

Merri - tokosta tk1 ja mahdollisesti uskallus korkata avo-luokka (jolle on kyllä uskalla laittaa mitään tulostavoitetta)
Himoittu TK1 saatiin helmikuussa ja syksyllä käytiin kolme kertaa avo-kokeissa, niistä saldona kaksi nollaa ja yksi kakkostulos.

Merri - jonkin verran näyttelyitä, ainakin Suomessa ja Ruotsissa
Näytelmissä Merri kävi Norjassa (rop), Suomessa (rop*2) ja Ruotsissa (rop). Huikeinta oli Ruotsista saatu sert ja Blå Gula Hund (-ryhmäkilpailu ruotsalaisille roduille) ykkössija.


Nemi - terveet ja iloiset pennut


Tämä jäi tältä vuodelta toteutumatta. Mutta loppuvuodesta on eletty jänni aikoja, sillä Nemi astutettiin joulukuun ensimmäisenä ja toisena päivänä. Seuraavan vuoden (09) alussa nähdään vilkastuttaako pikku-Nemit piakkoin maailmaa.

Nemi - onnistuneita agikisastartteja kesänkynnyksellä

Nemi kirmasi agikentillä vuoden aikana 9 kertaa, kaikki radat olivat hyppäreitä. Saldona hienosti kolme nollaa.

Nemi - tulos tokosta (alokkaasta siis)

Tavoite saavutettu. Kävimme neljässä kokeessa, kolmesta kolmostulos ja yhdessä jäätiin nollille.

Nemi - kuten Merrilläkin eli muutamia näyttelyitä Suomessa ja Ruotsissa

Myös Nemi esiintyi kolmessa Pohjoismaassa näytelmäkehissä tänä vuonna. Suomesta se sai kolme cacib'ia ja Ruotsista sertin vsp:llä.



Voisinpa väittää, että meillä oli aika huikean hieno vuosi! "virallisten" tavoitteiden lisäksi koettiin monen monta muutakin huikaisevan hienoa hetkeä koirien kanssa

Ei kommentteja: