torstai 11. joulukuuta 2008

Oho! Merri irtosi


Tiistaina tehtiin ns vanhoin peruskuvioin pari rataa. Eli ei ängetty radalle twistejä, jaakotuksia tai käärmekäsiä. Rata oli jokseenkin tällainen:

Toisaalta taas mä pyrin rohkeaan ohjaukseen, tarkoitus olisi oppia luottamaan myös Merrin kohdalla että se tekee ne esteet vaikken jää esteen vierelle notkumaan. Edelleen tartten rohkeutta persjättöjen tekoon. Ja niitähän sitten teinkin radalla oikein urakalla

Ensimmäisenä tehtiin tuo numeroitu rata. Kakkosen takaa ottamaan koira vastaan, näyttö esteille vasemmalla kädellä - jolla samaten koiran ohjaus putkeen. Ja sitten liikkeelle, katse kuitenkin koirassa jotta se tekee myös pituuden. Kutosen jälkeen persjättö (oikea paikka & aika!). Ja taas persjättö esteillä 11-12. Sitten käännös ja koira loppusuoralle. Minne se irtosi kun nami oli odottamassa.

Toisena kirjain rata. Jossa tietty vaihdettiin pussi ja pituus toiste päin. Vastaanotto D-hypyn kohdilta. Liikkeelle.. ja persjätöllä koira D:ltä E:lle. H:lta I:lle käännös ei onnistukaan kahdella ensimmäisellä kerralla. Toisella kerralla on jo hieman yritystä, ensimmäisellä ei alkuunkaan. Koska en edes ajatellut, että Merri voisi olla edellisen radan maalissa siinä vaiheessa kun mä suunnittelen I:lle ohjausta Kun käännös toimii niin meneekin sangen hyvin. Vastakkaisen käden käyttö putken luona on ehkä hieman liioiteltua, mutta todella toimii. Ja tein sen epäkaisamaisen rohkeasti Eli kisoissa tuskin uskaltaisin tehdä noin, vaikka nyt se toimi ihan älyn hyvin!!

Aikasta päheetä


Ei kommentteja: