keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Kaisa THE Persjättö ;)



Vuoden viimeiset agiharkat. Vuoden viimeiset agiliidot Activella. Jouluisissa merkeissä, sillä tarjolla oli glögiä, pipareita ja marianneja

Eilen jo harkoissa ollessani ajattelin kyllä etten ikinä tule muistamaan rataa kunnolla. Siis paikanpäällä ei toki mitään heikkoa. Mutta entä sitten seuraavana päivänä kun olisi aika "raapustella" se ylös? Kuka sitä nyt reeneissä ehtisi ratoja piirtelemään..

Joten, tässä voi olla ylimääräinen hyppy ja muutenkin asiat vinksallaan. Mutta kyllä se ainakin sinnepäin oli...



Aluksi oli tarkoitus, että olisin mennyt kolmosen hujakoille ottamaan koiraa vastaan, mutta koska sellaiset ei ole vielä Merrin kanssa kovin hyviä/varmoja niin päätettiin ettei tuhlata aikaa sen hinkkaamiseen.
Joten. Kakkosen kohdalta liikkeelle. Siis tod. liikkeelle ja ensimmäinen persjättö 2 ja 3 väliin. Ekalla kerralla olin liian vauhdikas kasin luona, joten koira tuli siittä ohitte. 11 ja 12 en varmistellut liikoja - oon vähän ihmetellyt kuin hyvin koira hakee tuon takaahypyn tuollaisissa tilanteissa, turhaa olen aiemmin noihin kohtiin jäänyt ihmettelemään. 14:sta 15:lle sylkkärillä - meni hyvin! Sitten taas tossua toisen eteen. Ja 18:lle taas persjättö - liike vaan oikeaan suuntaan ja koira mukaan meininkiin.

Eka radalla hieman odottelin koiraa liikaa. Toisella kerralla en jäänyt varmistelemaan ja Merrillä oli kuulemma Vauhtia! Tätä pitää kuulemma muistella ja mielikuvaohjata kymmeniä kertoja joululoman aikana - niin hyvin meni.

Kiitoksia Marille vuoden aikana saamastani opista. Jota on ollut paljon! Sekä Nemin että Merrin ohjauksessa ja eniten tietysti itseni kanssa, opetellessa uutta tapaa viedä koiria vanhojen parkkiintuneiden kaisa-tapojen sijasta

Ei kommentteja: