lauantai 8. joulukuuta 2007

Vapaa-agi



Kävimme perjantaiaamuna koirien kanssa hallilla vähän treenimässä.



Aluksi otin Merrin kanssa esteitä 9-10 - eli harjoittelimme välistä vetoja. Ensin ihan vain yhdellä hypyllä, eli tiukka käännös ja palkka. Ja sitten noiden kahden hypyn avulla. Vaihtelin palkkaa eli välillä kädestä lihapullan palasia ja toisinaan taas heittelin palloa.
Kun tuo sujui niin aloitin renkaalta (15-17), jotta sain hypylle tuloon hieman vauhtia - ihan nätisti Merri tuli välistä... miksi lie olen niitä "merrejä" kisaradoilla tehnyt?!?

Lisäksi harjoittelin pujottelua palkalla ja tuota rataa (1-7) niin että lopussa odotti palkka eli Merrille hieno irtaantuminen :)

Lisäksi treenasin hieman mutkikkaampaa ohjausjuttua (jota Pirkko reenasi Nucan kanssa hallin toisella puolella), jossa laitoin palkkaa vähän joka esteen taakse - ts hivutin palkkaa yhä kauemmas ja kauemmas. Tuo toimi, hitaasti tosin eli kun oma ohjaus oli vähän mitä oli niin Merrikään ei niin irtoillut.

Nemin kanssa harjoittelimme pujottelua (katso Pirkon ottamat videot: pujo1, pujo2) Yritin myös tuolta tuon hypyn kautta mutta se ei vielä onnistunut. Mutta pujotteluun lähetys jostain viiden metrin päästä sujui ihan hyvin. Samoin jonkinlaiset kulmat.
Lisäksi Nemi treeni a:ta, hihnassa.


Ja tuota rengasta.. ensin rengas - hyppy. Sitten hyppy - rengas. Ja lopulta myös putki - rengas. Ja hyvin meni! Tässä vaan täytyy minun muistaa oikea-aikainen käskytys "rrr-rengas!" ja se etten liiku sivuttaissuunnassa silloin kun ohjaan Nemiä renkaalle (eli etten kisko sitä pois esteeltä). Kun putki-rengas sujui niin jatkoimme vähitellen (Pirkko odotti aina palkan kanssa viimeisen esteen takana) ja lopulta Nemi agiliiti hienosti putki -rengas - aita - aita :) -> eteen! 

Ei kommentteja: