tiistai 11. joulukuuta 2007

Merri blondeilee


Alkuun taas mainintana, että alla oleva ratapiirros on vain minun hämärääkin hämärämpi muistikuva siitä millainen se rata oli, joten se saattoi olla ihan jotain muutakin ... 



Kun tulin halliin niin rata oli jo valmis ja muut olivat tutustumassa siihen (mölliryhmän vedon jälkeen hain koirat autosta ja menin niitten kanssa hetkeksi pimeään metsään... omasta mielestäni en ollut siellä edes kauan, mutta ...). Noh, joka tapauksessa rataantutustumishetki oli nopea (tai tuntui siltä, toki minulle kerrottiin miten rata menee, mutta eihän tällainen blondi sitä nyt niin äkkiä opi - tai ainakaan ei tiedä että miten se koira pitäisi missäkin kohtaa ohjata..).

Onneksi pari muuta ryhmän medi-koiraa kävi ensin treenimässä joten ehdin hieman katsella rataa. Tosin siinä vaiheessa kun itse lähdimme "radalle" niin piti kysäistä miten ne hyppelyt oikeen menikään.. ja siltikin ohjasin Merrin väärin.
Keinun jälkeen tein persjätön, joka onnistui epä, eli koira jäi sinne jonnekin selän taakse ja hyppäsi yköshypyn uudelleen. Mutta molemmilla (vai kaikilla?) yrityskerroilla sain 4&5 hypyt menemään oikein

Seuraava yritys menikin sitten nappiin, eli kaikki koukerot onnistuivat. Jee! Joskus sentään menee hyvinkin.

Niin, se Merrin blondeilu. Loppusuoralla, kun huutelin koiralle "Eteen" -käskyä, niin koira kyllä meni ihan hyvin - mutta ei napannut vimpan esteen jälkeen lautasella odottanutta lihapullanpalasta vaan kirmasi mun repulle - eli hieman viistoon... Vaikkei sitä ole ikinä palkattu sieltä repulta. Kumma koira - eikä tämä ollut edes eka kerta kun se teki niin ... ?!

Kiitoksia Sarille & Raimolle syksyn treeneistä - leppoisaa joulun aikaa (Onnea sinne Tukholmaan ) ja näkemisiin taas ensi vuonna (Merri-treenien merkeissä)!


Ei kommentteja: