maanantai 26. maaliskuuta 2018

Keväterkkari - Siilinjärvi 25.03.18

Olen puhunut kotona monta päivää, että koirien ruoka on vähissä, Nemi on ilmeisesti kuunnellut sitä huolissaan, koska tienasi tänään ruokasäkin :-D

(tosin vain yhden ja pienen, aiemmista erkkareista ruokapusseja on tullut niin runsaasti, että niitä on jaeltu sinne ja tonne :-D)



Tuomari Hans-Åke Sperne arvosteli tänään lappalaiskoirien erikoisnäyttelyssä ennätykselliset kahdeksantoista ruotsinlapinkoiraa (en ole koskaan aiemmin osallistunut Suomessa näyttelyyn, jossa olisi ollut noin monta ruotsinlapparia).

Tuomari tutki koirat tarkkaan eikä tod ollut mikään eri / sa -automaatti, arvosteluskaala ylettyi evasta h:n kautta niihin erin ja sa:n saaneisiin koiriin. Uroksissa kaksi sai erin, vain toinen niistä sa:n - ko koira olikin sitten vsp (Kikin ihana Pörri -isi 💙 - onnea!). Nartuissa kahdeksan sai erin ja niistä kuusi sa:n (narttuja oli siis 12 ja uroksia 6). Jun-avo luokkien kuudesta nartusta kaksi sai eri:n ja vain toinen niistä myös sa:n - tuo sa:n saanut nuorten luokan koira olikin upeasti päivän lopussa BIS3. Hieno Trine - Onnea Kirsi & Pena :-)
Molemmat veteraaninartut saivat erit ja sa:t - tuomari tykkäsi molemmista, mutta ilmeisesti Nemi voitti Bodilin sillä että ikäisekseen oli vielä niin hyvässä kunnossa (Bodil 8v - Nemi (ens vkolla) 13v.).


Kiki AVO EH2
Nemi VET ERI1 SA PN4 ROP-VET BIS3-VET



Ei kommentteja: