sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Joulun jälkeen - vähennyksiä

 Vuoden vaihteessa koulutuksiin pitää hakea uusiksi. Että mikään ei taaskaan ole varmaa. Tästä huolimatta päätin jäädä pois kerran kuukaudessa olevista tokotreeneisetä. Niissä reeneissä -taikka kouluttajassa- ei ole ollut mitään vikaa, on tykätty kovasti. Mutta ajankohtana sunnuntaipäivä on itselle hieman haastava, etenkin kun kevään päivämääristä ainakin yksi on jo nyt tiedossa ettei meille sopisi. Lisäksi jättäydytään varmaan kevätkaudeksi pois lappalaistreeneistä, siihenkin on syynä ajankohta eli perjantai-ilta ei vain oikein ole sellainen milloin saisin lähdettyä harjoituksiin (vaikka nyt on ollut parempi ettei reenit ole olleet heti viiden aikaan vaan myöhemmin illalla). 

Agilitystä ei vielä ole tietoa, että tuleeko jatkoa. Riippuu ilmeisesti paljon siitä miten halliaikoja on saatavissa. En ole muualle hakeutunut aksailemaan, että jos ei tule ryhmää / päästä mukaan AnskuNi -koulutuksiin niin höntsäillään jotain itseksemme (kunnes keksitään jotain meille sopivaa). Tätä ei kannata sen suuremmasti murehtia vielä, asiat järjestynee jollain tavalla. 

Koiratanssin ja rallytokon osalta tilanne on  se, että edelleenkään en ole talkoillut (ups) joten hyvin voi olla ettei päästä ryhmiin. Näin jos käy niin sitten käy. Rallytokossa on niin kiva ryhmä ja tosi hyvät kouluttajat, että mieluusti jatkettaisiin samassa, mutta katsotaan miten käy. Koiratanssi on jotenkin leväperällä itsellä, että ei ole oikein punaista lankaa tällä hetkellä. Tämän hetken treeneissä joka toinen kerta on kouluttaja paikalla ja joka toinen kerta omatoimista, mutta enemmän on käyty treeneissä omatoimiaikoina, jolloin kyllä on treenailtu tarpeellisia juttuja (näistä eri lajeista mitä Tara opettelee ja Kiki on käynyt muutaman kerran höntsäilemässä). 

Ei kommentteja: