tiistai 1. kesäkuuta 2021

Tara tuli taloon

 Eilen se pentu sitten muutti meille. Viralliselta nimeltään Ataciara Sundance Kid. Kaikki (ko pentueen) pennut ovat Sun -teemanimisiä. Taran nimi tulee ruotsalaisyhtye Kentin (hitti)biisistä. Tykätään siitä biisistä / bändistä ja dance viittaa tietysti mahdolliseen tulevaisuuden harrastukseen (luonnollisesti koiran tulevat harrastuslajit määräytyvät sen mukaan mistä juuri tämä yksilö tykkää ja mitkä on omistajan intressit milloinkin). 

Oltiin etukäteen ajateltu, että Kiki ja Tara kohtaisivat toisensa ensi kerran vieraalla maaperällä. Mutta kun kasvattaja ehdotti, että voitaisiin päästää koirat kuonokkain heillä olevaan isoon aitaukseen (joka oli tyhjillään) niin tartuttiin tilaisuuteen. Mikä olikin ihan oivallinen tapa antaa koirien tutustua toisiinsa 💕


Kotimatka sujui yllättävänkin hyvin. Tara matkusti pahvilaatikossa sylissäni, ihan alkumatkasta se parkui jonkun aikaa, mutta rauhoittui sitten nukkumaan. Pysähdyttiin matkan aikana neljä kertaa; kaksi ekaa kertaa meni ihmetellessä - ja autoon saatiin taas väsynyt pentu. Kolmannella pysähdyksellä Tara sai ruokaa (valmis annos mikä saatiin kasvattajalta mukaan), jonka jälkeen kävi pissalla ja kakalla. Neljännellä jaloittelutauolla se myös kävi pissalla. 

Kotona Tara tutustui reippaan uteliaasti joka paikkaan ja osallistui kassien purkamiseen. Takapihalla Kiki olisi halunnut jo kovastikin leikkiä Taran kanssa eli siltä osin asiat sujuvat hienosti. Eilen kun mentiin nukkumaan niin Kiki ei kuitenkaan halunnut pentua viereensä, joku järjestys se olla pitää. Yö sujui ihan hyvin, pientä vinkunaa kuului aamuyöstä (neljän tienoilla), mutta aika pian pentu rauhoittui takaisin nukkumaan. 


ps. Kikin ruokahalu kasvoi selvästi sen jälkeen kun Tara muutti meille. Ei liene yllätys. 

2 kommenttia:

Niemennokan nelijalkaiset kirjoitti...

Paljon onnea uuden tulokkaan johdosta!

Terhi kirjoitti...

Onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Touhukas, ihana pentukesä edessä :)!