sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Koiratanssin kesäkurssi, kolmas kerta

 Treenit 06.06

Edellisellä viikolla treenien teemana oli ollut koko koreon esittäminen, mutta sille kerralle ei päästy kun oltiin pennun hakureissulla. Halusin kouluttajilta vinkkejä muutamiin koreomme temppuihin ja treeneissä ollessa keksin (silloin mielestäni loistavan) idean ohjata koiraa eräässä tempussa. Sepä idea pilasi sitten koko jutun. Nuo treenit ja viikon päästä olleet kisat. 

Joskus kauan sitten tokon seisomista on reenattu niin, että ohjaaja peruuttaa ja koira pompauttaa etujalkojaan. Tämä jalostui sitten joskus ei-niin-tokomaiseksi liikkeeksi mistä Kiki tykkää. Tai tykkäsi. Nyt keksin siis, että "otan kuvan" koirasta ylhäältä päin kun se tekee sitä pompautusta. 

Kiki sitten assosioi pienessä päässään tuon niin, että pudotan sen kameran sen päähän (heitän sitä kameralla tai mitä ikinä). Josta seurasi, että se rupesi väistämään sitä kameraa. Siinä meni myös sitten se liike, jossa koira olisi peruuttanut ja mulla ois ollut kamera kädessä ja kun koira pysähtyy niin olisin "muka ottanut siitä kuvan". 


Ei kommentteja: