keskiviikko 14. elokuuta 2019

Kun Kiki yllättää

Enpä tunnu saavan aikaiseksi rallytokoon ja koiratanssiin liittyviä treeniraapustuksia tänne blogiin vaikka mielenpäällä on jos vaikka mitä.

Mutta tämä on nyt vain ihan pakko saada kirjoitettua muistiin.

Sattuipa nimittäin niin viime sunnuntain koiratanssitreeneissä, että treenitoveri irtaantui "kierrä" tempussa hieman kauemmaksi kuin olisi pitänyt ja sai samalla pienen hepulintapaisen tullen Kikiä kohti. Olisiko ollut jotain kahdeksan metriä (noin) välimatkaa siitä missä he treenivät ja missä me treenittiin. Mutta mitä tekee Kiki? Sen sijaan, että se olisi joko villiintynyt myös tai ottanut nokkiinsa - niin Kikipä tarjoileekin mulle tiitterää katsekontaktia ja perusasentoa/seuraamista. Eli kun se havaitsi häiriötekijän niin se tarjosi hikipinkoseuruuta. Täh ja häh - ja paljon sydämiä, palkkaa ja kehuja. Myös kentän toisella laidalla meni hyvin, kun treenitoveri totteli omistajaansa joka kutsui koiransa luokseen :-)


Kiki kyllä harrastaa hieman vastaavanlaista joskus lenkeilläkin. Näissä tapauksissa se huonosti käyttäytyvä on Nemi. Toisinaan jos Nemi haukkuu lenkillä (muille koirille tai mille millonkin, sillä tuntuu riittävän syitä äänekkäisiin mielenilmauksiin) niin Kiki saattaa samaanaikaan tarjoilla mulle kontaktikävelyä pyhäkoulutyttö -ilmeellä :-D

Ei kommentteja: