tiistai 6. elokuuta 2019

Jäsentely

Olen vetkuttanut tänne blogiin kirjoittamista nyt vaikka kuinka kauan, odottanut, että saisin jäsenneltyä asiat mielessäni ensin johonkin fiksuun suuntaan. Mutta kun sitä ei näytä tapahtuvan niin ei auta kuin yrittää raapustaa jotain ja toivoa että ajatukset tästä pikkuhiljaa selkiintyisivät.

Ollaan tehty tänä kesänä paljon Kikin kanssa ns motivaatiotreeniä, sitä vilttitreeniä ja muuta sen sellaista missä olen panostanut palkkaukseen, kehään menoon, kehässä yhdessä tekemiseen jne. Ei olla tehty suuria kokonaisuuksia vaan enimmäkseen just sitä palkkausta / motivaatiota jne.

Nyt mulla on sitten koira joka kuumuu tekemisestä ja palkanodotuksesta. En haluaisi laskea varsinaisesti palkan arvoa / odotusta, muttei sen kyllä kuumuakaan tarttis.

Viimeksi (ryhmä)tanssitreeneissä olikin jo treenikavereiden kanssa puhetta, että pitänee syöttää koiraa myös ennen kehäänmenoa. Että laskea virettä, samalla kertoen että tätä on tulossa kohta lisääkin.

Samaan liittyy sitten viime viikon rallytreenit, joissa Kiki myös kävi kierroksilla. Reenit ovat klo 18-19 ja meillä koirat normisti saavat ruuan noin viiden kieppeillä iltapäivällä. Kiki ei ollut luonnollisestikaan saanut vielä iltaruokaansa kun menin sen kanssa noihin treeneihin. Jos reenit olisivat selvästi myöhemmin niin se ehkä ois saanut jotain, mutta ei ihan noin lähellä harkkoja. Nyt sitten mietin, että pitäisikö mun kuitenkin antaa sille osa ruuasta ennen reenejä ettei sillä kiekkaa yli? Toisaalta namit pitää kiinnostaa harjoituksissa (Nemiä ois aikanaan kiinnostanut kyllä, eli sen pysty ruokkimaan ennen reenejä - varsinkin ennen tokoreenejä koska muuten se nälkäisenä todellakin "vuoti" - mutta Kiki on ilmentänyt toisinaan pientä nirsoilua palkan suhteen, joten en tiedä ...).

Palatakseni koiratanssiin -vaikka sama pätee toki rallyynkin- niin pitäisi myös treenata palkattomuutta. Ketjuttaa vieläkin enemmän asioita ennen palkkausta. Palkkaus kun aina vähän rikkoo tekemistä. Plus toki muutenkin pitäisi pystyä suoriutumaan asioista ilman nameja (joo välillä menee ihan jees sekin juttu).

Ei kommentteja: