torstai 8. elokuuta 2019

Avo-voi kurssi alkoi

Vielä jokunen sana viime viikkoisesta ryhmätreenistä.

Ryhmässä on muutama tuttu koirakko ja muutama uusi kasvo. Kaikki muut ovat kisanneet rallyssa. Mikä sinällään ei liene yllätys kellekään kun kurssin taso on avo-voi. Itsehän olen siellä täysin altavastaajana kun ei olla vielä kisattu ja muutenkin olen ihan newbie , mutta eipä mitään, yritän soluttautua silti joukkoon mukaan.

Eli siis Kiki kävi aika kiihkeänä viimeksi. Lämppäkylttien tekemisestä ei oikeastaan tullut yhtään mitään. Ratatreeni meni semi-ok:sti vaikka toki siinä piti uusia muutama kyltti plus oli sellaisia mitä ei osattu. Mun olisi ehkä pitänyt tutustua rataan toisenkin kerran, mutta en kehdannut viedä tunnista siihen aikaa, koska kukaan muu ei kertausta tuntunut tarvitsevan.

Yksittäisesti pitäisi harjoitella saksalaista käännöstä hihnan kanssa, koska nyt se ei toiminut. Kiki siis periaatteessa osaa ko tempun mutta voi olla ettei olla tehty sitä hihnan kanssa (tarpeeksi). Liikuin seuruussa taas liian hitaasti, muka varmistellen jotain mikä vain hämmensi koiraa - eli ei tod parantanut tilannetta. Seisomista pitäisi myös treeniä - siis sitä missä ohjaaja kiertää koiran, Kiki ei kestä että mä liikkusin eli seisominen ei ole vielä varmoilla kantimilla.

Ratareenin jälkeen harkattiin perusjuttuja niin että koira oli oikealla puolella. Jotkut jutut menivät yllättävänkin kivasti, mutta ohjaajan ympäri pyöriminen oli ihmeellistä namikädenvaihtosäätämistä.

Ei kommentteja: