maanantai 19. helmikuuta 2018

Pari juttua viikosta kuusi

Jo aiemmin mainittujen lisäksi kävin kertaalleen koirien kanssa omatoimeilemassa Okk:n hallissa. Just silloin ei paikalla ollut ketään muuta. Ensin Kikin kanssa tehtiin muutamia simppelejä tokojuttuja joista palkkasin koiran taas rasiassa olleella löllöruualla. Sen jälkeen käytin Nemin hallissa leikkimässä, se myös tokotti hieman. Ennen halleilua lenkitin koirat ja halleilun jälkeen käytin Nemin pikkukävelyllä ja Kikin kanssa Haukkis puskissa liinalenkillä.

Lauantaina ajelin koirien kanssa Iihin, jonne oltiin sovittu muutamien lappalaiskoiraharrastajien kanssa treffit - eräälle koirahallille. Yks lpk-harrastaja piti meille rallytokotreenit. Aluksi vein Kikin halliin hengailemaan, koira sai röyhkeästi ängetä ihmisten luo rapsutettavaksi ja syömään niiltä nameja. Ihan reippaana se siinä eka hyöri, mutta sitten alkoi olla vähän levoton. Hengattiin vielä hetki ja sitten vein Kikin autoon. Seurailin hetken reenejä ja tutustuin harjoitusratapätkiin ja sitten hain Nemin halliin ja tehtiin sen kanssa hieman rallytoksujuttuja.
Ihan lopuksi käytin vielä Kikin melkein tyhjässä hallissa ja ihan hyvin se sinne tuli, teki jonku pikkutempun ja mentiin takas ulos lumeen pelmuamaan.

Ei kommentteja: