torstai 22. helmikuuta 2018

Lapasesta ja koira-aktivointejaNuo kuvat oon laittanut instaan tänään, eikä olla vielä edes illassa - mulla on ehkä lähtenyt homma vähän lapasesta? Enkä edes jaksa ottaa järkkärillä noita kuvia vaan ihan häpeämättömästi julkaisen epämääräisiä kännyräpsyjä. "Kaikilla muilla" siellä on oikeasti hienoja kuvia, mutta mitä väliä 😆😝

Noseiltiin tänään pitkästä aikaa. Ekan hajun Kiki löysi välittömästi, se oli siis takapihalla sen aikaa kun tein pari piiloa. Ensimmäinen oli olohuoneessa ja toinen keittiössä. Olkkarista on ovi takapihalle, ja heti kun päästin koiran sisälle niin se käveli suoraan sinne hajulle. Mystistä. Se ei voinut nähdä kun tein sen piilon -en usko ainakaan- ja tuskin se nyt ulos asti haisi? Mutta ehkä hajuvana tuli ovelle sitä vastaan kun oven avasin? Ekalle hajulle se myös tarkensi tismalleen oikeaan kohtaan, toisessa oli enemmän etsimistä eikä tarkkaa kuonokosketusta tullut mutta palkkasin koiran kuitenkin kun se selvästi osoitti löytäneensä hajun (pöydän jalan jossa se oli toiselta puolelta).
Nemi oli taas aika kuutamolla noseilusta, touhotti mukana mutten ota siitä selvää että tiesikö se mitä etsitään.

Lisäksi koirat ovat syöneet purutikkuja, käyneet useita kertoja takapihalla ja etsineet nameja asunnosta. Minä olen katsellut / kuunnellut enemmän ja vähemmän aktiivisesti olympialaisia ja tehnyt etätöitä.

Ei kommentteja: